İzmir Barosu Eski Başkanı ve CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aday Adayı Aydın Özcan, sivil toplum örgütleri ziyaretlerine devam etti.

Aydın Özcan, hafta sonunda İzmir’de toplu ulaşıma önemli katkı sunan S Plakalı esnafın örgütlendiği S Birlik ve S Plakalı Esnaf Derneği’ni ziyaret etti.

Türkiye Toplu Taşıma İşverenleri Sendikası İzmir İl Başkan Yardımcısı ve S Plakalı Esnaf Derneği Başkanı Erdem Mert ve servis işletmecilerinin katıldığı ziyarette, Aydın Özcan kendini tanıttı ve nasıl bir Büyükşehir Belediye Başkanı olmayı hedeflediğini anlattı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Aday Adayı Aydın Özcan, aday gösterilip seçildiği taktirde halkın içinde bir başkan olacağını ve kapısının İzmirlilere sürekli açık olacağını belirtti.

İzmir Barosu Başkanlığı sırasında sivil toplum örgütleri ile yaptıkları çalışmalardan örnekler veren Aydın Özcan, Belediye Başkanlığında da aynı tutumu sürdüreceğini İzmir’i ortak akılla İzmirliler, meslek kuruluşları, odalar ve üniversitelerle birlikte ortak akılla yöneteceğini kaydetti.

BELEDİYE HİZMETLERİNDE GEREKSİZ EVRAKLAR KALKACAK
Türkiye Toplu Taşıma İşverenleri Sendikası İzmir İl Başkan Yardımcısı ve S Plakalı Esnaf Derneği Başkanı Erdem Mert’te yaptıkları taşıma hizmeti nedeniyle Büyükşehir Belediyesi ile sürekli iletişim halinde olduklarını söyledi.

Özellikle belgelendirme ve Güzergah Belgesi konusunda servis işletmecilerinin çok fazla evrak hazırlamak zorunda kaldığını belirten Erdem Mert, e-hizmetlerle evrakların arşivlenebileceğini, güncellenmesi gerekenler dışında gereksiz yazışmaların işlemleri hızlandıracağını bildirdi.

Aydın Özcan da, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu taktirde, mevcut işleyişin gözden geçirilerek gereksiz bürokratik işlemlerin kaldırılabileceğini, evraklar konusunda da yeniden çalışma yapılması sözünü verdi.