Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, suyunun temizliği ve berraklığından dolayı aralıksız 5 yıl boyunca ‘Mavi Bayrak’ ödülüyle taçlanan Ağapark plajının gözde ve ekonomik bir sosyal tesis olduğunu söyledi. Tesisin 170 dönüm gibi dev bir alana kurulduğunu hatırlatan Acar, “Aliağa için gecesini gündüzüne katan ekibimizle birlikte kentimizin sahip olduğu tüm potansiyel kıymetleri ortaya çıkararak insanımızın hizmetine sunuyoruz. Ağapark da bunlardan biri. Burası, bir kere ziyaret edenlerin vazgeçemeyeceği bir sosyal tesis ve plaj. Her kesimden hemşehrilerimizi ağırlamaya hazırız. Tesisimize herkesi davet ediyoruz.” dedi. 

AĞAPARK SİZİN PLAJINIZ

Türkiye Çevre Eğitim Vakfı tarafından kesintisiz 5 yıldır ‘Mavi Bayrak’ ödülü alan Ağapark Plajı yeni sezona hızlı başladı. Güney sahillerini aratmayan denizi ve plajı, yürüyüş parkurları, spor sahaları, piknik alanları, kafeterya, oyun kafesi, su parkları, restoranları, otoparkı, can kurtaran hizmeti, sağlık odası, bebek bakım odaları, mescit ve modern yaşam alanları ile her şeyin aynı anda düşünüldüğü bir tesis olan Ağapark, kapılarını açar açmaz ilgi odağı oldu. Ağapark Plajı ve sosyal tesislerinin 7’den 77’ye herkese hitap eden ve keyifli vakit geçirilebilecek bir planlamayla yapıldığını kaydeden Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, “Hijyen koşullarına uygun Ağapark Plajımız, 1 kilometre uzunluğuna dayanan sahili ve eşsiz imkanlarıyla İzmir’de günü birlik tatilin en gözde mekanıdır diyebilirim. 170 dönümlük alan üzerinde düzenlenen, eşsiz manzarası ve eğlence imkanlarıyla dikkatleri üzerine çeken Ağapark Plajı, temiz ve ekonomik tatilin en doğru adresi” diye konuştu. 

GÜÇ MERKEZİMİZ ALİAĞALILAR VE EKİBİMİZ

Aliağa’nın birçok eşsiz güzelliğe sahip olduğunu sözlerine ekleyen Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, şöyle devam etti; “Tüm çalışma arkadaşlarımız ve ekibimiz kentimizin sahip olduğu tüm potansiyel kıymetleri ortaya çıkarıp, insanımızın hizmetine sunmak için var gücüyle çalışıyor. Altı yıldır hep birlikte bunun mücadelesini veriyor, Aliağa’nın tüm güzelliğini sergilemesine ve hizmet hazır hale gelmesi için mücadele ediyoruz. Her zaman söylediğim gibi bunu yaparken de tek güç merkezimiz var o da Aliağa’da yaşayan hemşehrilerimiz ve birlikte çalıştığımız arkadaşlarımızın gönül gücüdür. Biz Aliağa halkından aldığımız güç ve destekle mücadele ediyor, bu güçle zorlukları aşıyoruz. Bugün Aliağa’da bir şeyler değiştiyse bunu değiştirenler elbette hemşehrilerimiz ve çalışma arkadaşlarımızdır. Şimdi tüm İzmirliler’i Aliağalıların misafirperliğinde ilçemize bekliyoruz. Kapımız da gönlümüz de sonuna kadar açık”.   

ŞEHİT YAKINLARI, GAZİ VE ENGELLİLER ÜCRETSİZ

“Ağapark Plajı ve sosyal tesislerimiz 8 yaş altı çocuklar, 65 yaş üstü vatandaşlar, şehit ve gazi yakınları, engelli vatandaşlarımız için ücretsizdir” diyen Başkan Acar, “Tesislerimizde tatili tercih eden misafirlerimiz için “kart.agapark.com” adresindeki başvuru formunu doldurarak Ağapark sezonluk giriş kartı sahibi olabileceklerini ifade etti.