AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, ilçelere gerçekleştirdiği ziyaretlerde hem vatandaşların nabzını tutuyor, hem de belediye başkan adaylarına destek istiyor. Katıldığı bütün programlarda AK Parti Belediyeciliğini örnek gösteren Kırkpınar, 31 Martta gerçekleştirilecek olan seçimlerin ülkemizin bekası için de önemli olduğunu vurgu yapıyor.

İlçe ziyaretleri kapsamında Bergama ve Kınık’ta vatandaşlarla bir araya gelen Kırkpınar, “Meclisin tatile girmesi ile birlikte ilçelerimizi ziyaret ediyor, bazen kimliğimizi açık etmeden vatandaşlarımızla dertleşiyoruz. Şuan İzmir genelinde CHP’li belediyelerden inanılmaz derecede bir şikayet söz konusu.  AK Partili belediyelerin dışında diğer ilçelerde yenilik adına hiçbir şey yapılmadığını görüyoruz” dedi.

“AK PARTİ DEMEK HİZMET DEMEKTİR”
AK Parti ile Türkiye’de hizmet anlayışlı bir belediyecilik anlayışının başladığını belirten Kırkpınar, “AK Partili belediyeler hizmetin her alanında muazzam çalışmalar yapıp, vatandaşlarımızın hizmetine sunuyor. Bunu bütün samimiyetimle ifade ediyorum. Bırakın siyaseti bir kenara yapılanlara bakın. AK Partili Belediyecilik demek hizmet demektir.  Bugün Partimizin Belediye Başkanları tarafından yönetilen 7 ilçemizde de adeta bir hizmet halkası görmek mümkün. Fiziki projelerden tutunda genel merkezimin de çok önem verdiği sosyal belediyecilik anlayışına kadar ne ararsanız bulmak mümkündür” ifadelerini kullandı.

“ÜLKEMİZİN BEKASI İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BİR SEÇİM”
Omuzlarında çok büyük bir sorumluluk olduğunu aktaran Kırkpınar, şunları söyledi:

"Yerel seçimler seçimlerin sadece belediyecilik boyutu yok aslında. 31 Martta yapılacak olan seçimlerin bir de ülke boyutu var. Bu noktada ülkemizin ve milletimizin bekası için çok önemli bir seçim geçireceğiz. Hepimiz çok iyi hatırlar ve biliriz ki özellikle 2002 yılından önce ülkemizde her 10 yılda bir darbe olur, yazar kasalar havada ve kitapçıklar havada uçardı. Hatta ve hatta emekliler ile memur maaşları ödenemez duruma geldik. Yaşanan onca sıkıntının ardından milletimiz tarafından kurulan AK Parti sandıktan yine milletin iradesi ile zaferle çıktı. 16 yıldan beri milletten aldığı güçle iktidar olan partimiz önce millet önce memleket şiarıyla ülkemizin bekası adına sağlıktan, eğitime, ulaştırmadan ekonomiye, alt yapıdan, sanayiye kadar birçok alanda yenilikler gerçekleştirip, ülkemizi hak ettiği konuma kavuşturdu. Bugün İyi Parti, CHP ve HDP ülkenin bekasına zarar vermek adına ittifak halindeler. Bizim bunu milletimize iyi anlatmamız gerekiyor. Bizim böyle bir görevimiz ve ödevimiz var. İnşallah 31 Martta kadar kapı kapı dolaşıp bunu anlatmamız lazım. Sorumluluk sadece kendi ilçemizle, kendi şehrimizle sınırlı değil. Bu topraklar, mazlum ve mağdur milletin son kalesi, son vatanı. İşte bu anlayışla, bilinçle ve şuurla 31 Mart tarihinde sandığa gitmeli ve Cumhur İttifakı'na çok güçlü bir şekilde destek vermeliyiz."