AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları’nın teşkilat içindeki motivasyon ve beraberliği daha da güçlendirmek amacıyla düzenlediği futbol turnuvası sona erdi. İlçe teşkilatlarında görevli gençlerin birleşerek oluşturduğu takımların mücadele ettiği turnuvadaki final maçının başlama vuruşunu, AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci yaptı. Renkli görüntülere sahne olan final müsabakasında Konak’ı 9-2 mağlup eden Menemen teşkilatı, turnuvanın da galibi oldu.

Gençlerin sporla iç içe olmasından mutluluk duyduğunu belirten Zeybekci, “Kapalı spor salonlarıyla, yüzme havuzlarıyla, basketbol ve futbol sahalarıyla spora tam olarak entegre olmuş, her branşta Türkiye'nin öncüsü olacak sporcuların yetiştiği, mega spor kulübü haline gelen bir İzmir hayal ediyoruz. Final maçını kazanan Menemen Gençlik Kollarımızı tebrik ediyorum. Benim de sahada olduğum bir sonraki maçta görüşmek üzere” ifadelerini kullandı.

SAHADA DA GÜÇLÜ VE HEYECANLIYIZ
AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Eyüp Kadir İnan ise, "Gençler olarak yerel seçimler öncesinde motivasyon amaçlı gerçekleştirdiğimiz faaliyetlerden birisi de bu turnuvaydı. Sportif faaliyetlerle beraber arkadaşlarımızın gücünü, heyecanını diri tutuyoruz. Yerel seçim öncesindeki saha çalışmalarımızda da aynı güç ve heyecanı gösteriyoruz" dedi.