GÜNDEME BAKIŞ- AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ'ın CHP'nin hafta sonu İzmir'de gerçekleştirdiği kongrede Deniz Yücel'in tekrar başkan seçilmesi üzerinden Kılıçdaroğlu'nu eleştirmesine CHP'li Sındır'dan sonra Yücel'den de yanıt geldi. Yücel, "Demokrasiyi araç görenler CHP'yi ve Kılıçdaroğlu'nu eleştiremez" dedi.

Yücel, yaptığı açıklamada;

"Demokrasiyi, otokrasi için araç olarak gören bir siyasi parti, CHP'yi ve Genel Başkanını eleştiremez. CHP hukuk kuralları ve tüzük hükümlerine göre yönetilen bir siyasi partidir. Elbetteki bunu anlamanızı beklemek hata olur.

Olur da bir gün çarşaf listeyle, üyelerden herkesin yönetim organlarına aday olabildiği, istediği eleştiriyi yapabildiği bir kongre veya kurultay yaparsanız, o zaman ne demek istediğimizi anlarsınız. Kaset skandalı dediğiniz Fetö kumpaslarını alkışlarkenki hallerinizi unutmadık.

Korkunuz ve iftiralarınız malum sonunuzu değiştirmeyecek. Kemal Kılıçdaroğlu bu ülkeyi AKP'nin tek adam düzeninden ve zorbalığından kurtaracak lider olarak tarihe geçecek." dedi.

HAMZA DAĞ NE DEMİŞTİ?

AK Partili Dağ CHP Lideri Kılıçdaroğlu'na İzmir İl Kongresi'nde tekrar Deniz Yücel'in seçilmesi üzerinden yüklenerek:

"Kaset skandalı ile Genel Başkan olan, sonrasında parti içindeki muhaliflerini tek tek siyaset dışı bırakan, kurmuş olduğu korku imparatorluğu ile kendisine karşı aday olanlara imza dahi verdirmeyen Kılıçdaroğlu, bir başarıya daha imza attı. Milletvekili olduğu ilde yapılan kongrede kendi adayı, imzasını aldığı delegelerin ancak yarısına yakınının oyunu alabildi. Kılıçdaroğlu belki ülke siyasetine hiçbir zaman damga vuramayacak ama parti tarihine başarılı bir “Tek Adam” olarak geçecektir." dedi.