AK Parti İzmir 1. Bölge 8. Sıra Milletvekili Adayı Ahmet Güneri, seçim çalışmalarına Narlıdere, Şirince, Şirinyer ve Karabağlar ile devam etti.  Büyük Birlik Partisine gönül verenlerin, Cumhur ittifakı içinde bulunmalarından son derece memnun olduklarını, çok büyük teveccüh ile karşılandıklarını kaydeden Güneri, “BBP’nin Cumhur İttifakı içinde olması gerektiğiyle ilgili vatandaşlardan güzel yorumlar alıyorum. Tabanımız bu durumdan son derece memnunlar, takdir ediliyoruz. Bu da seçim döneminde bizim çalışma azmimizi daha çok arttırıyor. Vatandaşla Cumhur İttifakı içerisinde bütünleşmek, ülkemize hizmet etmek bizim tek gayemiz” dedi.

Büyük Birlik Parti’sinin Kurucu Lideri ve İlk Genel Başkanı Şehit Muhsin Yazıcıoğlu hakkında esnaf ziyaretleri sırasında oldukça güzel yorumlara ve duygu dolu anlara tanık olduğunu dile getiren Ahmet Gürhan, “Gezdiğimiz yerlerde şehidimiz Muhsin Yazıcıoğlu saygı ve sevgiyle anılıyor. Şehidimize büyük özlem ve hasret duyan vatandaşlarımızın, Cumhur İttifakı içinde yer almamızı son derece desteklediklerini görmek beni mutlu ediyor” diye konuştu.

ŞİRİNCE KÖYLÜLERİ UMDUĞUM DERECEDE SİYASİ BİLGİYE SAHİPLER
Seçim çalışmalarına Şirinyer’den sonra Şirince’de devam eden AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Ahmet Gürhan, Şirince köylülerinin ülke gündemini çok iyi bildiklerini, ülkemize karşı oynanan oyunun farkında olduklarını gördüm. FETÖ veya PKK/PYD ile ülkemizin başına örülmek istenen hain planların farkındalar. Bunlardan kurtuluşun Cumhur İttifakını desteklemekle olacağının da bilincindeler” dedi.

Ahmet Gürhan, seçim çalışmalarına Karabağlar’da sahur programıyla devam etti. Güneri, AK Parti İzmir Milletvekili ve 1. Bölge 2. Sıra Milletvekili Adayı Mahmut Atilla Kaya ile sahur programında esnafla bir araya geldi ve vatandaşlarla sıcak sohbette bulundu.