Halil İbrahim GÜLER / GÜNDEME BAKIŞ – CHP’de bir değişiklik olmazsa önümüzdeki Eylül-Ekim ayında delege seçimleri ardından da ilçe kongreleri gerçekleştirilecek. İl kongresi ise yıl sonunda yapılacak.

DENİZ YÜCEL ADAY OLACAK MI?
2017’de yapılan il kongresinde Utku Gümrükçü ile yarışan ve seçimi kazanan Deniz Yücel’in önümüzdeki kongrede aday olup olmayacağı merak konusu. Konuyla ilgili Gündeme Bakış’ın, “Heyecanınızı koruyor musunuz?” sorusunu yanıtlayan Yücel, şunları söyledi:

“Daha da heyecanlıyım! Görev yaptığım süre içerisinde bazı şeyleri birebir görüyorsunuz. İnsanları ve siyaseti daha iyi tanıyorsunuz. Partide eksik olan şeyleri yapılması gerekip de yapılmayan, yapmaya niyetlenip ama hayata geçirilmeyen bazı şeyleri görüyorsunuz. Bunları görmek, tanımak ve müdahale etmek zaman alıyor. Ben bu açıdan çok dolu bir 1.5 yıl geçirdim. Yapmak istediğimiz şeyler vardı. Bunların bir kısmını yapamadık. Seçimler yaşadık. Parti için bir takım hareketlenmeler oldu. Ondan sonrada da uzun süren aday belirleme süreci ve yerel seçimler…Az önce de ifade ettim. 1.5 yıl öncesine göre daha da heyecanlıyım”