Halil İbrahim GÜLER- Gündeme Bakış- Seçim tarihinin 24 Haziran olarak belirlenmesinin ardından AK Parti İzmir’den sürpriz bir adaylık başvurusu gerçekleştirmişti. Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses danışmanı Şule Çınlama aracılığıyla, geçtiğimiz günlerde AK İzmir binasına adaylık başvurusunu gerçekleştirmişti.

İbrahim Tatlıses AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül’ü ziyaret etti. Ünlü türkücü danışmanı Şule Çınlama ile AK Parti İl binasında Şengül’e bir araya gelerek adaylık sürecinin konuştu.

TATLISES: OLABİR ÇOK ÖNEMLİ DEĞİL
Bir Muhabirin, “Geçtiğimiz günlerde İzmir mitinginde yaptığınız açıklamalar tepki çekmişti ne düşünüyorsunuz” sorusuna  cevap veren İbrahim Tatlıses, “Olabilir, çok önemli değil. Biz kendi içimizi ruhumuzu dilimizi biliyoruz. Çok önemli değil” dedi.

ŞENGÜL: NEZAKET ZİYARETİNDE BULUNDU
Görüşmenin ardından açıklamalarda bulunan AK Parti İl Başkanı Aydın Şengül ise, “Bildiğiniz gibi İbrahim Bey İzmir’den milletvekili aday adayı oldu. Başvuru yaptığı zamanda il binasında bulunmadığımız için görüşememiştik. Bugün bize nezaket ziyaretinde bulundu. Kendisi siyasette yeni , sohbet ettik. Ada adaylık süreci, aday olabilir olmayabilir ilerleyen günlerde göreceğiz.” diye konuştu.