Seçim sürecinde son haftaya girildiğini, İzmir'in hangi ilçesine gitseler İYİ'ler gelince yüzlerin gülümsediğini söyleyen İYİ Partili Yıldırım Ulupınar, Selçuk ilçesinde bir dizi ziyarette bulundu. Efes Altkapı ve Üstkapı bölgesinde yer alan esnafı ziyaret eden İYİ Parti İzmir Milletvekili adayı Yıldırım Ulupınar, partilerini kitlelerin kucakladığını söyledi.

YÜZÜNÜ GÜNEŞE DÖN İZMİR
İYİ Parti İzmir Milletvekili adayı Yıldırım Ulupınar, 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne az bir süre kala İzmir'den başarılı bir sonuç beklediklerini yineledi. Selçuk ilçe merkezinin yanı sıra Efes Sanayi Sitesi'ni de ziyaret eden İYİ Partililer büyük ilgi gördü. 

Seçim çalışmalarını kentte sokak sokak sürdürdüklerini söyleyen İzmir 1. Bölge milletvekili adayı Yıldırım Ulupınar, "Sandıktan çok iyi bir sonuç çıkmasını bekliyoruz. İnşallah 24 Haziran'da ülkemiz için en iyi sonuç çıkar. Hakikat bir tanedir. Umarım aziz Türk milleti doğru tercihte bulunur ve ülkemiz için, yarınlarımız için en iyisine karar verir. Umutmayın ışığın olmadığı yere karanlık denir. Karanlık bir varlık durumu değil, ışığın olmayışıdır. O yüzden yüzünü güneşe dön İzmir, yüzünü güneşe dön Türkiye diyoruz." şeklinde konuştu.