Halime ERDOĞAN / GÜNDEME BAKIŞ - Tüm dünyaya yayılan Korona virüse karşı izolasyon ve sosyal mesafe kuralları doğrultusunda İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya’da vatandaşlarla yaptığı görüşmelere ara vermek yerine dijital mecrada devam etme kararı aldı.

KISA SÜREDE 3 BİN KİŞİ

Bu kapsamda vatandaşlara kendisine ulaşmaları için telefon numarasını veren  Ak Parti’li Kaya’ya kısa sürede 3 bin kişi aradı. Arayanların büyük çoğunluğunun maske ve dezenfektan fiyatlarının çok pahalı olmasından şikayetçi olduğu öğrenildi. 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşların da sorunlarının dinlenerek Vefa İletişim Merkezi’ne yönlendirme yapıldığı belirtildi.

VATANDAŞ BAŞ TACIMIZ

Ülke olarak zor günlerden geçildiğini belirten AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, “Vatandaşlarımıza evlerinden çıkmaması konusunda sürekli çağrıda bulunuyoruz. Sıkıntısı olan bizimle görüşmek isteyen hemşerilerimizle online görüşüyorum. Farklı talepler geliyor. Dört danışman arkadaşım bu konuyla ilgileniyor. Vatandaşlarımız baş tacımız. Elimizden geldiğince yardımlarına koşuyoruz” dedi.