GÜNDEME BAKIŞ - CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Adnan Alabay, Karşıyaka’da yaşanan tartışmalarla ilgili konuştu. Alabay, İl Başkan Yardımcısı Sadrettin Coşkun ve Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın sözlerine de yanıt verdi.

KAVGAYI O BAŞLATTI
Alabay, “Sadrettin Coşkuner’i kimse darp etmedi. Öğleden sonra yine seçim yapılan yere geldi. Tutanak tutmadı. Bazı tartışmalar yaşandı ama sonrasında herkes el ele kol kola girdi. Kendisi orada olanlara bağırıp çağırmıştır. Bunu herkes gördü. Bahriye Mahallesi’ndeki kavgayı o başlattı. İnsanları ben susturdum” dedi.

BELEDİYE BAŞKANI GÖZÜYLE GÖRMEDİ
Alabay, şunları söyledi:
“Belediye başkanıyla ben tartışmaya girmem. O bizim partimizin belediye başkanı ben de il yöneticisiyim. Görevlerimiz ayrı. Hepimiz partimiz adına mücadele ediyoruz. Belediye başkanı bir şeyler söylemiş. Gözüyle görmediği konularla ilgili bizi suçlamış. Kulağıyla duyduklarından yorum yapmış. Kendisiyle özel görüşeceğim. Benim de kulağımla duyduğum birçok şey var. Ben 50 yıldır Karşıyakada’yım. Burada siyaset yapıyorum. Karşıyaka’nın iki mahallesi dışında hiçbir şey olmamıştır. Çünkü o iki mahalleyi Sadrettin Coşkuner karıştırmıştır. Seçim yapılır biter. Kazanan, kaybeden kol kola girer. Ama bu arkadaş yüzünden olmadı. Kendisi Gümüşpala’da oturuyor. Taşıma üye ve oy olmasına rağmen kaybetti. Gitti ilçe yöneticileriyle yumruklaştı. Biz üyemize, partililerimize adaletsizlik yapmayız.  Ama ben belediye başkanına neler gördüğümü anlatacağım”