GÜNDEME BAKIŞ – Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz hafta sonu İzmir’de Kuzey Ege Otoyolunun açılışını gerçekleştirdi ardından da Kınık ve Bergama Belediye Başkanlarına ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu. Her iki ilçede de vatandaşlara seslendi.

BİNLERCE KİŞİ KATILDI!
AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Erdoğan’ın kentten memnun ayrıldığını söyledi. Sürekli, “Gerçekten muhteşem bir gün geçirdik. İzmirliler Cumhurbaşkanımızı farklı seviyor. Bunu bir kez daha gördük. Cumhurbaşkanımız üç ay içerisinde ikinci kez kentimize geldi. Nisan ayında bir taslak programımız var. Menemen-Aliağa-Çandarlı otoyolu gerçekten çok büyük bir proje. Açılışa 20-25 bin kişi geldi. Soğuk ve rüzgar bize engel olamadı. Otoyol projesi özellikle kuzeydeki trafik yoğunluğu azaltacak. Yeni otoyolun İstanbul Otoyolu’na bağlantısı da var” dedi.

EN BÜYÜK SÜRPRİZİ BERGAMA YAPTI!
Sürekli, Kınık ve Bergama’da binlerce kişinin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı görmek için beklediğine dikkat çekerek, “Kınık küçük bir ilçemiz. Orada yaklaşık 5 bin kişi Cumhurbaşkanımızı karşıladı. Belediye başkanımız gerçekten çok iyi işlerin altına imza atıyor. Bize en büyük sürprizi Bergama yaptı. Program sarktığı için Cumhurbaşkanımız akşam 19.30’da ilçeye gidebildi. Havanın soğuk olmasına karşın yaklaşık 15 bin kişi kendisini meydanda bekliyordu. Alanın dolması tek başına bir şey ifade etmiyor. Coşku da çok farklıydı. Tüm hemşerilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.