GÜNDEME BAKIŞ – AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, dün gerçekleşen yönetim kurulu toplantısında yürütme kurulunda kimlerin olacağını açıklamadı ama çerçeveyi çizdi. Sürekli’nin A takımını yarın (Çarşamba) açıklayacağı öğrenildi.

KİM HANGİ GÖREVE GELECEK
GÜNDEME BAKIŞ parti kulislerinden A takımında kimlerin yer alacağını araştırdı. Sürekli’nin yerel yönetimler için kafasında iki isim var. Bu görevi uzun süre sürdüren Furkan Katmerci ve Emrun Sulayıcı’nın ismi ön plana çıkmış durumda. Sulayıcı’nın İl Sekreteri olabileceği de kulislere yansımış durumda…

TEŞKİLAT BAŞKANI KİM OLACAK
Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanlığını yürüten Ali Aslan’ın Teşkilat Başkanlığını istediği öne sürülerken Sürekli ile uyumlu bir çalışma yürüten Nail Kocabaş’ın ismi öne çıkmış durumda. Kocabaş’a teşkilatlar yeniden emanet edilirse Aslan’ın mevcut göreve devam etmesine kesin gözüyle bakılıyor. 

DEVAM ETMELERİ BEKLENİYOR
Tanıtım ve Medyaya Dilaver Kişili; Çevre, Şehir ve Kültür Deniz Doğan; Mali İşler Mustafa Gedikoğlu, Sosyal Politikalara ise Semiha Paçacı’nın atanmasına kesin gözüyle bakılıyor. Arge’ye Karşıyaka eski İlçe Başkanı İsmail Çifitçioğlu’nun, Sefa Şahin’in il sekreteri olmaması durumunda başka bir göreve atanması bekleniyor. Sürekli’nin son anda yönetim listesine yazdığı Mustafa Kandil’e ise bir görev verip vermeyeceği ise merak konusu.