AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Bilal Doğan’a sivil toplum örgütlerinden, hemşeri derneklerinden destek yağmuru devam ediyor. İzmir’in en etkin STK’ları arasında yer alan Siverekliler Derneği,  Ege Bölgesi  Şanlıurfa Federasyonu, Suruçlular  Derneği, Pazarcılar Derneği ve Anadolu Birliği  Derneği  düzenledikleri ortak topaltıyla Doğan’a desteklerini açıkladılar.
İzmir Siverekliler Derneği'ni ziyaret eden AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Bilal Doğan’ı burada Başkan Suphi Özlahlan, Ege Şanlıurfa Federasyonu Başkanı İbrahim Beni, Suruçlular Derneği Başkanı İhsan Yılmazoğlu, Pazarcılar Derneği Başkanı  Fausal Acar, İzmir Suruç Derneği Eski Başkanı Abdullah Üçyol ve Anadolu Birliği adına Hüseyin Cemiloğlu tarafından karşılandı.
Toplantıda tüm dernek bakanları Bilal Doğan'a desteklerini açıklarken İzmir Siverek Derneği Başkanı Suphi Özlahlan Doğan'a sonuna kadar güvendiklerini vurguladı.   Doğan'ın Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde İzmir'i en iyi şekilde temsil edeceğine inandıklarını açıklayan Özlahlan, “Bilal Doğan içimizden biri. Bugüne kadar hangi sorunumuz olduysa hiçbirimizi ayırt etmeden yardımımıza koştu. Bizler adına hep mücadele verdi ve yanımızda durdu. İzmir'i çok yakından tanıyor ve sorunlarını çok iyi biliyor. Bugüne kadar İzmir'de nasıl mücadele ettiyse ve hakkımızı sonuna kadar aradıysa, Ankara'da da İzmir için sonuna kadar mücadele edecektir. İzmir'in gelişmesi ve kalkınması için durmadan çalışacağına inanıyor ve sonuna kadar desteklerimizi sunuyoruz” dedi.

TÜM İZMİRLİLERİN SESİ OLACAĞIM
Verdikleri destekten dolayı dernek başkanlarına söz veren Bilal Doğan ise İzmir’in sorunlarını çok iyi bildiğini  belirterek, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde tüm İzmirlilerin sesi olacağını belirtti.
Tüm İzmir ve İzmirliler için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağını belirten Doğan, “Birçoğumuz Anadolu'nun dört bir köşesinden gelerek İzmir'i kendilerine ev edinmiş insanlarız ve insan mutlu olduğu, huzur bulduğu evini sever. Bu da hepimizi İzmir sevgisinde buluşturuyor. Bizim için oralı, buralı fark etmiyor. Bizim için önemli olan vatanını milletini sevmesi. Biz evimizdeki tüm insanları seviyor ve hiçbiri arasında ayrım yapmıyoruz. Seçilmem halinde herkesin mutluluğu ve iyiliği adına çalışacağıma söz veriyorum” şeklinde konuştu.

İZMİRLİLERE ÇAĞRIDA BULUNDU
İzmir’in sorunlarını ancak İzmir’i yakından tanıyan milletvekillerinin çözeceğini ifade eden Doğan, tüm İzmirlileri İzmir’in sorunlarını çözmek için çalışacak adaylara oy vermeye çağırdı. İzmir’in mevcut tıkanmışlığı artık taşıyamadığını da vurgulayan Doğan, “İzmir'in bu mevcut durumdan çıkabilmesi için İzmir'i tanıyan ve İzmir'in sorunlarına çözüm üreterek Türkiye Büyük Millet Meclisinde takipçisi olacak milletvekillerine ihtiyacı var. Bu potansiyel de Ak Partili milletvekillerinde var. İnşallah TBMM'de daha fazla temsiliyetle İzmir'in kangrene dönüşmüş sorunlarına çözüm bulacağız. Bu amaçla da tüm İzmirlileri İzmir'i tanıyan ve hayatını bu kente vakfetmiş adaylara oy vermeye çağırıyorum” ifadesini kullandı.