Halil İbrahim GÜLER / GÜNDEME BAKIŞ – Yerel seçim süresince gönüllü örgütlenmeye önem veren CHP’nin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tunç Soyer, “gönüllü örgütlenmesi” için ilk adımı attı. www.tuncsoyer.com.tr sitesini aktif hale getiren Soyer, çalışmalarında gönüllü olmak isteyenlere kendi ismini taşıyan siteden şöyle seslendi: 

“Bugünlerde İzmir’de yeni bir heyecan var, Akdeniz rüzgarının en tatlı estiği kent olan İzmir’de yeni bir şarkı söylemeye başlıyoruz. Bu sesin notasında samimiyet, hoşgörü, kültürlerin birlikteliği ve en önemlisi özgürlük ve demokrasi var. Gelin, bu şarkıya hep birlikte; heyecanla, huzurla, hoşgörüyle, yaratıcılıkla ve bu şehre duyduğumuz aidiyetle ‘İzmir benim, ben İzmir’im!’ sözleriyle başlayalım” 

BİZLER BU ŞEHRE AŞKLA BAĞLIYIZ”
“Bizler bu şehre aşkla bağlıyız. Evet bu bir aşk şarkısı. Öyle bir şarkı ki içinde aşkımızın yanında umutlarımız, beklentilerimiz, sözümüz, derdimiz, sitemimiz ama en çok da onun çok daha güzel, iyi ve yaşanabilir olmasına özlemimiz var. Bizim bir derdimiz var. Bizim bir borcumuz var bu şehre. Ondan aldığımızdan fazlasını geri vermek, verdiklerimizle üretmek, kalkınmak, birlikte yaşamak ve kardeşçe paylaşmak istiyoruz. Biz hep birlikte güzel bir aileyiz. Şimdi bu aile daha coşkulu bir şarkı söylemek istiyor. Bu öyle bir şarkı olsun ki önce tüm Türkiye’de sonra tüm dünyada yankılansın istiyoruz. Biliyoruz ki, bu şarkı siz olmadan bir eksik olacak. Sizlerin de sesine, sözüne, fikrine ihtiyacımız var. Doğaya duyduğumuz saygı ile birlikte yönetmek, her aşamada sizlerin de fikirlerini almak en büyük gayemiz. Tekrar söylüyoruz: Biz birlikte İzmir’iz!” 

İSTER SAHA ÇALIŞMALARINDA İSTER SOSYAL MEDYADA…
“Bizler İzmirlileri iyi tanıyoruz. Biliyoruz ki İzmirliler tüm heyecanı, samimiyeti ve özgüveni ile İzmir şarkımıza katılacak ve en gür sesiyle eşlik edecektir. Gelin hep birlikte bu şarkıyı söyleyelim. Söyleyelim ki yarınlara bırakacak bir izimiz, duyulacak bir sesimiz olsun.
Bizlere, Tunç Soyer gönüllülerine katılın. İster saha çalışmalarında yanımızda, ister sandık başında oylarımızın başında, ister sosyal medyada sesimiz olarak, ister yasal destek sağlayarak bizlere destek sağlayabilirsiniz. Fikirlerinizle ise birlikte yöneteceğimiz İzmir’de her zaman yeni ufuklar açabilirsiniz. Haydi gelin, bu şarkının bir parçası olup, bu şehre ve geleceğe aşkla bir iz bırakın!”
Sitede gönüllü olmak isteyenlerden belirtilen formu doldurmaları istendi.