GÜNDEME BAKIŞ- İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer,  “Seyyar Makam” aracıyla, kentin mahallerini gezerek vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. 15 Ekim’de ilk ziyaretini Buca’daki bazı mahallelere yaparak başlayan Soyer, son olarak Bornova’da vatandaşlarla buluştu.  

SORUNLARI YERİNDE GÖRMEK MÜHİM!
Sorunları yerinde görmenin önemine vurgu yapan Soyer, “Çok pozitif dönüşler alıyoruz çünkü vatandaşın ayağına gitmiş oluyoruz. Varsa özel bir şeyi onu dinlemiş oluyoruz. Yerinde görme imkanı buluyoruz. Yerinde görmek çok mühimdir. Bir taksiyle bunu yapamazsınız. Bu mekanda ve hacimde mümkün oluyor” diye konuştu.

KİMSENİN BÜYÜK MUCİZELER BEKLEDİĞİ YOK
Vatandaşların taleplerini anlatan Soyer, “Kimsenin böyle büyük mucizeler beklediği yok. Son derece makul, mütevazi talepler bulunuyor. Yol, ulaşım, çöple ile ilgili… Aydınlatmaydı, parktı, bahçeydi… Bildiğimiz şeyler ama zaman zaman aksayan hizmetler bulunuyor. Bunu yerinde görmemiz bizim için de çok önemli. Vatandaşları dinleyerek hizmet ortaya koymaya çalışırsanız, buna benzer daha iyi hizmetler de ortaya çıkar. Daha güzellerini de bulabilirsiniz, o yaratıcılığınıza kalmış” dedi.