GÜNDEME BAKIŞ – CHP Bayraklı’da 12 ilçe yöneticisi ilçe başkanı Pınar Susmuş’a karşı harekat başlatmış, bunun ardından CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel devreye girmişti. Yücel, ilçe yöneticileriyle tek tek görüşmüştü.

YÖNETİM TOPLANTISINA KATILMADILAR
Bu görüşmelerin ardından ilçe yönetimindeki “kriz” rafa kaldırıldığı düşünülürken, yöneticilerden flaş bir hamle gelmiş ve iki hafta önce gerçekleşmesi gereken yönetim kurulu toplantısına katılmamıştı. İlçe yöneticilerin Susmuş’u düşürmek için toplantılara katılmayacağı iddia edilmişti.

SANDAL DEVREYE GİRDİ
Bu akşam 19.00’da başlayan ilçe yönetim kurulu toplantısına Susmuş’a muhalif isimlerin de katılması “sürpriz” olarak değerlendirdi. Bu konuda Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal’ın devreye girdiği bildirildi. Toplantıya il yöneticileri Erol Mutlu ile Şener Akdemir de katıldı.

ANKARA’YA GİTTİĞİNİZDEN İL BAŞKANININ HABERİ VAR MI?
Toplantıda bazı yöneticilerin Susmuş’a sert eleştiriler getirdiği ifade edildi. Bir yöneticinin İlçe Başkanı Susmuş’a, “Geçtiğimiz günlerde genel başkanımızı ziyaret ettiniz. Bu durumdan il başkanımızın haberi var mıydı? Bize gelen bilgiye göre yok!” diye sorduğu, Susmuş’un  da, “Evet var” yanıtını verdiği kaydedildi.

KRİZ BİTMEDİ
GÜNDEME BAKIŞ’ın edindiği bilgiye göre, ilçe yöneticileri önümüzdeki günlerde yeni bir hamle yapacak.