GÜNDEME BAKIŞ - AK Parti İzmir’de İlçe danışma kurulları devam ediyor. Şimdiye kadar 11 ilçede danışma kurulu yapılırken, toplantıların 30 Eylül Pazar gününe kadar bitirilmesi planlanıyor. Çarşamba günü gerçekleştirilecek Buca ve Gaziemir danışma kurulu toplantılarına Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli katılacağı bildirildi.

TEŞKİLATIN NABZI TUTUTULUYOR
AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül’ün katıldığı danışma kurullarında parti yöneticileri teşkilatın yerel seçimlere yönelik nabzını da yokluyor. Kurullarda, parti teşkilatın görüş ve önerileri de dinleniyor.

PAKDEMİRLİ'NİN KESİNLEŞEN DİĞER PROGRAMLARI ŞÖYLE
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, İzmir'de ilk olarak Bergama'da bakanlık hibeli, 3200 büyükbaş süt sığırına sahip Süt Kardeşler Büyükbaş Hayvancılık İşletmesi'ni ziyaret edecek. Bakan Pakdemirli, Bergama'da ilk ürünün hasat edilebileceği 576 dekar kapalı alan sera, 100 dekar cam sera, 476 dekar plastik sera fideliğin bulunduğu Agrobay Seracılık'ta incelemelerde bulunacak. Pakdemirli, öğle yemeği için saat 13.15 sıralarında Karşıyaka'daki Orman Bölge Müdürlüğü'ne gidecek, daha sonra saat 14.30'da Tepekule Kongre Merkezi'nde 2018- 2019 zeytin rekolte tahmini açıklamasına katılacak. Saat 15.30'da bir otelde yapılacak ikili görüşmelerin ardından Bekir Pakdemirli, İzmir Ticaret Odası Meclis Toplantısı'nda meclis üyeleriyle bir araya gelecek. Bakan Pakdemirli saat 18.00'de Işılay Saygın Güzel Sanatlar Lisesi'nde Buca İlçe Danışma Toplantısı'nın ardından İzmir'den Ankara Esenboğa Havalimanı'na hareket edecek.