Halil İbrahim GÜLER / GÜNDEME BAKIŞ -  CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, geçtiğimiz pazartesi akşamı İzmir’de balkan temsilcilerinin yer aldığı bir toplantıya katıldı. Tarihi Havagazı Fabrikası’ndaki toplantıya İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP İzmir milletvekillerinden Kani Beko, Kamil Okyay Sındır, Sevda Erdan Kılıç, Tacettin Bayır, Ednan Arslan, Bedri Serter, CHP Bursa Milletvekili Yüksel Özkan, CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, CHP Parti Meclisi Üyesi Rıfat Nalbantoğlu ve Devrim Barış Çelik, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Şemside Yener, Balkan ve Makedonya göçmen dernekleri temsilcileri bulundu.

TEDİRGİNLİK YARATTI!
Öztrak’ın bugün Çeşme Devlet Hastanesi’nde yapılan korona virüs testi pozitif çıktı. Bu durum Balkan Gecesi’ne katılanları tedirgin etti.

YÜCEL PROGRAMINI İPTAL ETTİ, VEKİLER KARANTİNA UYGULAYACAK
Bu haberden sonra CHP İzmir İl Başkanı Yücel programlarını iptal etti. CHP’li vekiller de kendilerini karantinaya aldı. Geceye katılanların en erken cuma günü test yaptıracağı bildirildi.