CHP Bayraklı Belediye Başkan Adayı Serdar Sandal ile birlikte Çay mahallesinde esnaf ziyareti yapan Özgür Özel, daha sonra İzmir’de yaşayan Manisalıların kurduğu dernek üyeleriyle buluştu. Buradaki toplantıya CHP Tunceli milletvekili Polat Şaroğlu, CHP İzmir milletvekili Ednan Arslan, CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper, İyi Parti İlçe Başkanı Erdinç Çobanoğlu ve çok sayıda Manisa kökenli vatandaş katıldı. Sandal’ın eşinin Manisalı olduğunu hatırlatan Özel “Ben kız tarafıyım. Polat Şaroğlu da erkek tarafı. Ben enişteye sahip çıkmaya geldim. Bizde eniştenin kıymeti bir başka. Gelinimiz, ablamız Kula’dan. Serdar Başkan da tüm Manisalıların baş tacı. Kimliği ile, yapısı ile belediye başkanlığına son derece uygun. Hem dürüst hem çalışkan hem mütevazi. Bu kimliği ile tam da Bayraklılılar’a layık bir aday. Onu size emanet etmeye geldim” dedi. Sandal’ı bağrına basan Manisalılar da “Bayraklı’ya derman, Serdar Başkan” sloganlarıyla salonu inletti.


                                                                               
KORKUTAMAZLAR BİZİ
Serdar Sandal’ın Bayraklı’da toplumun tüm kesimlerini kucakladığını, kimseyi ötekileştirmeden çalışmalarını sürdürdüğünü vurgulayan Özel, buna karşın bazılarının kaostan beslendiğini söyledi. Bayraklı’da seçim çalışması yapan CHP’li gençlerin darp edilerek dövülmesi ve Yamanlar seçim ofisine yapılan saldırının kabul edilemeyeceğini ifade eden Özel şöyle konuştu:
“Birileri kavga olsun istiyor. Kavga olsun ki, taraflar birbirinden ayrışsın, toplum kutuplaşsın. Buna karşın Serdar Başkan, tüm Bayraklı’yı kucaklıyor. Umut dilini kullanıyor. Serdar Sandal, kutuplaştıranlara inat kucaklaşmaya, ötekileştirenlere inat herkesin hakkını kendi hakkı gibi savunmaya, şeytanlaştıranlara inat yeniden barıştırmaya, Bayraklı’yı yeniden kucaklamaya geliyor. AKP’linin de oyuna talibiz, MHP’linin de. Serdar Başkan da bütün Bayraklı’ya hiçbir ayrım yapmadan sahip çıkıyor. O nedenledir ki, Başkan adayımızı bekleyip de seçim büromuzun içine sıkılan kurşunlar boşa değil. Cebine binlerce lira konup da peşinize yollanan uyuşturucu müptelaları boşuna değil. Gençlerimizin etrafını saran gözünü kin bürümüş satılık vandallar boşa değil. Ama, sinmeyeceğiz, korkmayacağız, susmayacağız. Biz onların şiddetine şiddetle karşılık vermek yerine onların şiddetine karşı Serdar Başkan’ın güler yüzü ile onların sıkılı yumruklarına karşı Serdar Başkan’ın ve örgütümüzün karşısındakileri kucaklayan şefkatli elleriyle, onların parasına karşı emekle, onların tehdidine karşı umutla, onların kin ve nefret söylemine karşı barış ve kardeşlik söylemleriyle yolumuza devam edeceğiz”.