GÜNDEME BAKIŞ – ÖZEL – İzmir’de Büyükşehir ve ilçe adaylarını belirlemek için hummalı bir çalışma yapan AK Parti, farklı metotlarla halkın nabzını ölçüyor. Parti kamuoyunda cevabı en çok merak edilen soru ise İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayının kim olacağı…

ÖZGENER KAPIYI KAPATTI
İZTO Başkan adaylığı süresince adı AK Parti Büyükşehir adaylığı için geçen Mahmut Özgener, göreve geldikten sonra ismi adaylık noktasında yüksek sesle konuşulmaya başlandı.

YAKIN ÇEVRESİNE “İSTEMİYORUM” DEDİ
Özgener, geçen süreçte yakın çevresine “İZTO seçimlerinden sonra görevi bırakamayacağımı söyledim. Bu sözümün arakasındayım. Seçimlerde farklı görüşlerden insanların oyunu alarak seçildim. 26 yıllık Ekrem Demirtaş’ın iktidarını hep birlikte yıktık. Adaylık için görevi bırakmayı doğru bulmuyorum” demişti.

GENEL MERKEZ YÖNETİCİLERİ VE YILDIRIM’A İLETTİ
Özgener’in geçtiğimiz günlerde TBMM Başkan Binali Yıldırım ve AK Parti yöneticilerine Büyükşehir adaylığını düşünmediğini uygun bir dille ifade ettiği öğrenildi.

BU GÖREVE KONSANTRE OLDUM!
Dün yazılı bir açıklama yapan Özgener’in açıklamasının son bölümünde söylediği, “İzmir Ticaret Odası Başkanlığı, kentimizin ve bölgemizin büyük bir teveccüh göstererek beni layık gördüğü, kendim ve odamız adına hedefler koyduğum, devam etmekten büyük bir mutluluk duyduğum bir görev...Bu önemli göreve konsantre olduğumu, odamızın bütün organlarıyla ve değerli üyeleriyle birlikte başlattığımız değişim hamlesine odaklandığımı, ismimin çevresinde yapılan spekülasyonların tamamen benim dışımda geliştiğini bir kez daha hatırlatmak istiyorum” sözleri ise dikkat çekti.