GÜNDEME BAKIŞ- CHP İzmir’de 14 Aralık’ta başlayacak ilçe kongreleri için adaylık açıklamalar devam ediyor. Yoğun bir çekişmenin yaşandığı Buca’da Ali Hıdır Uludağ da yola çıktığını açıkladı.  

BAŞKANLIK ADAYLIĞIM İÇİN EL VERİN…
Uludağ, “Sevgili parti emekçilerimiz, dostlarımız, partimiz CHP; olağan kurultay sürecini başlatmış, ilçemiz Buca'da mahalle delegasyonu seçimleri sonuçlanmış ve ilçe başkanlığı seçimi süreci başlamıştır. Laik, demokratik ve evrensel hukuka dayalı cumhuriyet şiarıyla güzel ülkemiz Türkiye'ye ışık olma amacından şaşmayan partimizin, genel iktidar hedefinin bir öznesi olarak çalışmak, azim ve kararlılığıyla, buca ilçe başkanlığına adayım. Partimizin; genel ve temel ilkelerine dayalı siyaset yapan, halkın iktidarı ve gönenci için mücadele azminde olan tüm partili yoldaşlarımızla aynı yakınlıktayım. Buca İlçe Başkanlığı adaylığım için el verin birlikte yürüyelim. Yaşasın CHP” dedi.

YARIN AÇIKLAMA YAPACAK!
Adaylık açıklaması için tarih veren Uludağ, “10 Aralık Salı günü saat 17.00’de Buca İlçe Başkanlığına adaylık açıklamamı, Buca İlçe Başkanlık binamız da sizlerle beraber gerçekleştirmeyi diliyorum” dedi.