Halil İbrahim GÜLER- GÜNDEME BAKIŞ- CHP İzmir’de 250’nin üzerinde isim belediye başkan aday adayı oldu. Kiraz ve Kınık’ta ise sadece “birer” isim aday adayı olduğunu açıkladı. CHP Kiraz belediye başkan aday adayı Salim Özkarakaş, Kınık belediye başkan aday adayı Ahmet Özkan’a Gündeme Bakış’a iddialı açıklamalarda bulundu.

ÇALIŞMALAR DAHA SAĞLIKLI OLUYOR
İlçeden tek aday adayı çıkmasını değerlendiren Özkarakaş, “İlçemizde parti örgütümüzle büyük bir çalışma yaptık. Önemli olan kimin Kiraz için daha faydalı olacağıydı. Ben bu şekilde birlikteliğin daha çok arttığını düşünüyorum. Parti tek adayın veya aday adayının etrafında birleşiyor ve çalışmalar daha sağlıklı oluyor” dedi.

 PROJELERİMİ HAZIRLIYORUM
Kiraz için projelerini hazırlamaya başladığını dile getiren Özkarakaş, “Ben seçim çalışmalarına başladım. Hem saha çalışmaları yapıyorum hem de projelerimi hazırlıyorum. Halkın tepkisi de gayet iyi. İleride örgütümüzle birlikte de inşallah çalışmalarımız olacak. Kiraz için çalışmaktan çok mutluyum. İlçemizin daha iyi bir hale gelmesi ve yaşanılabilirliğinin artması için çalışmalarımı sürdürüyorum. Birçok projem var. Bu projelerimi ilerleyen günlerde açıklayacağım” diye konuştu.

 KİRAZ’IN CHP’Lİ OLMA ZAMANI GELDİ
“Kiraz uzun zamandır AK Partiliydi ancak şimdi CHP’li olmasının zamanı geldi” diyen Özkarakaş, “Herkesin bildiği gibi son seçimlerde Kiraz AK Parti’yi göstermişti; ancak bu seçim her şey daha farklı olacak. Kiraz’ın CHP’ye dönme zamanı artık geldi. Biz kimin hangi siyasi görüşe sahip olduğunu gözetmeksizin herkese eşit derecede hizmet vereceğiz. Kiraz’ın hak ettiği değeri bulması için elimizden geleni yapacağız. İnanıyoruz ki bu seçimde Kiraz CHP’ye ve bize bir şans verecek ve her şey daha güzel olacak” dedi.

KINIK’I YENİDEN KAZANACAĞIZ
CHP’nin Kınık’ı yeniden kazanacağına vurgu yapan Özkan, “Buradaki arkadaşlarımızla bir değerlendirme yaptık. Nasıl bir yol izleyeceğiz, nasıl bir adayla yola çıkarsak seçimi kazanırımızın analizini yaptık. 6-7 arkadaşımız arasında benim ismim öne çıktı. Bana destek verdiler. Biz de çalışmalarımıza başladık. Kınık’ı yeniden kazanmak için yola çıktık” diye konuştu.

HEP SAHADAYDIM
Kınık’ta yaklaşık 9 sene ilçe başkanlığı yaptığını ve vatandaşlar hep iç içe olduğunun altını çizen Özkan, “Taslak olarak hazırladığımız 8 civarında projelerimizi hazırladık. Bu projeleri daha sonra tek tek hayata geçireceğiz. 2009 yılında ilçe başkanlığı görevine geldim. 9 yıl boyunca ilçe başkanlığı görevini sürdürdüm. Partililerle ve vatandaşlarla hiç kopma yaşamadım. Hep sahadaydım. Seçim dönemlerinde tempomu arttırarak çalıştım. Sabah 10.00’da evimden çıkıyorum. Esnaflarla sürekli konuşuyorum, sorunlarına dinleyip çözüm bulmaya çalıştım” dedi.