GÜNDEME BAKIŞ – Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, aracını satışa çıkarma gerekçesini Gündeme Bakış’a anlattı. İnce, “İki tane iş makinemizi satacağız. Biri 2005 diğeri 2007 model. Tamirleri için çok para harcanıyor. Bunları satıp yeni belediyemize kepçe alacağım. Ayrıca Audi6 marka aracımı da satma kararı aldım. 2018’de hibe olarak almıştık. İşçime, piyasaya borcumuz var. Bunları ödeyeceğim. 1 milyon TL’lik arabaya biniyor’ yalanını bazı söyleyip durdu. Araç 1 milyon değerinde değil” dedi.

VATANDAŞTAN ALACAĞIMIZ 10 MİLYON TL VAR! EKONOMİ İYİ DEĞİL. VATANDAŞ BORCUNU ÖDEYEMİYOR
İnce, belediyenin bütçesinin 35 milyon TL olduğunu, bunu büyük oranda gerçekleştirdiklerini söyledi. Belediyenin gelir kaybında bir düşüş olduğuna dikkat çeken İnce, “Vatandaştan alacağım 10 milyon TL var. Emlak vergisi borcu. Ülkenin ekonomisi iyiye gitmiyor. Vatandaş borcunu ödeyemiyor. Gelirlerimizin yüzde 20’si iller bankasından geliyor diğer bölümü ruhsat gelirleri. İnşaat piyasası kriz içerisinde. Bu da bize yansıyor” dedi.

DEĞER KAZANMIŞ YERİ SATIYORUZ! TARIM ARAZİLERİNİ SATMIYORUM!
Başkan İnce, “Köy mallarını satıyor” iddialarıyla ilgili olarak ise, “Üretim yapılan tarım arazilerini satmıyorum. Atıl durumdaki yerleri satıyorum. Ayrıca konut ve ticari imarlı yerleri satıyoruz. Bunlar değer kazanmış yerler.  Güzelbahçe Belediyesi’nin borcu var. Ancak bir çıkmazda değiliz. Şuana kadar satış yetkilerini de kullanmadım. Nakit borçlanma yetkimizi kullanmadım. İlk olarak borçları ödemeye arabamızı satmakla başladık” dedi.