GÜNDEME BAKIŞ – CHP İzmir’de yaklaşık 1.5 ay sürecek kongre maratonu yarın başlayacak. Partililer, cumartesi günü Seferihisar, Bayındır ve Urla Pazar günü ise Balçova, Çiğli ve Güzelbahçe’de sandık başına gidecek.

PARTİNİN BAŞARISINI GENİŞLETECEK YÖNETİMLER OLUŞMASINI DİLİYORUM!
CHP’nin önemli isimlerinden, İzmir eski İl Başkanı Rıfat Nalbantoğlu, kongre öncesi parti örgütüne kritik mesajlar verdi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ortaya koyduğu performans neticesinde CHP’nin emin adımlarla iktidara yürüdüğüne vurgu yapan Nalbantoğlu, “Seçimlere katılan, iradesini ortaya koyacak tüm arkadaşlara başarılar dilerim. Partimiz iktidara yürüyor. Genel başkanımızın ve genel merkezimizin ortaya koyduğu başarıyı daha da genişletecek, büyütecek yönetimlerin oluşmasını diliyorum” dedi.

DAYANIŞMAYI NE KADAR ARTIRABİLİRSEK HEDEFE ULAŞMAMIZ O KADAR KOLAY OLUR!
Nalbantoğlu, kongrelerin barış ve dayanışma içerisinde geçmesi gerektiğini belirterek, “Kongreler partimizin geleneklerine, beklentilerine, ilkelerine, yakışır şekilde gerçekleşmeli. Barış ve dayanışmayı ne kadar artırabilirsek hedeflere ulaşmamız da o kadar kolay olur” diye konuştu.