2 hafta kalan yerel seçimlere çeşitli siyasi parti adayları MİSİAD İzmir il teşkilatına ziyaretler yaparak bilgi alışverişinde bulunup destek istediler.

Ak Parti belediye başkan adayı Ali Aslan, Karabağlar Ak Parti belediye başkan adayı Bilal Doğan, Ak Parti Bornova belediye başkan adayı Reşat Gençtürk İlçe başkanları ve meclis üyesi adayları MİSİAD İzmir şube başkanı Mustafa Efe Öncel’e ve yönetimine ziyarette bulundular. Yapılan bu ziyaretlerden memnun olduklarını dile getiren adaylar MİSİAD hakkında şube başkanı Mustafa Efe Öncel’den bilgiler aldı. Çalışmalar hakkında bilgiler veren Öncel; seçim sürecinde tüm adaylarımıza başarılar dileyerek elimizden gelen her türlü yardımı ve işbirliğini yapacaklarının sözünü verdi.

Ziyaretlerden sonra programlara davet edilen MİSİAD yönetimi Ak Parti Büyükşehir belediye başkan adayı Nihat Zeybekçi’ye hediye takdim ederek her türlü çalışmalarda destek olacaklarının altını çizdi. Başkan Öncel, Kapımız herkese açıktır. Biz o parti bu parti ayrımı yapmadan herkesi kucaklayan bir teşkilatız. Açıklamasında bulundu.