Halil İbrahim GÜLER/ GÜNDEME BAKIŞ- MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, İzmir’in çok fazla sorunu olduğunu ve ilerleyen dönemde bu durumun düzelmesi gerektiğini söyledi.

İZMİR BÜYÜK BİR KÖY
Yerel yönetimlerin kente yeterince yatırımın yapmadığını savunan Şahin, “Bu kentte hem tarım, hem sanayi, hem turizm hem liman hem de tarih var. Bütün bu özelliklere sahip olan bir kent Türkiye’nin yıldızı olmalı. Seçimle gelmiş, kazanıp da gelmiş belediye başkanlarına başka söz söylemem mümkün değil. Hepsine önümüzdeki beş yılın hayırlı olmasını diliyorum. Kentimize ve milletimize hayırlı hizmet etmelerini temenni ederim ama CHP belediyesi bizim açımızdan bilindik bir belediyecilik anlayışı sürdürüyor. Çok da bir ilerleme beklemiyorum. Civar şehirleri görüyorum; İzmir’e Büyükşehir demeye bir türlü dilim varmıyor. İzmir, Büyükşehir değil; İzmir büyük köy. Yeni dönemde de farklı bir şey yapılacağını sanmıyorum” dedi.

60 MECLİS ÜYESİ İLE İZMİR’İN HER KONUSUYLA İLGİLENİYORUZ
60 meclis üyesi ile kentin daha iyi noktaya gelmesi için çalıştıklarını ifade eden Şahin, “Meclis üyelerimizin her biri İzmir’in sorunlarını çözmek, kenti adım adım ileriye götürmek için çalışmalarını sürdürüyor. Bizler, Türk Milliyetçisiyiz. Bizler, bu memleketin taşına, toprağına, odununa ve çamuruna kısacası her şeyine aşık insanlarız. Melez Çayı da bizi ilgilendiriyor, İzmir Kuş Cenneti’ndeki kuşlar da… Tabi ki, İzmir’in her konusuyla ilgileniyoruz. Meclis üyelerimize oturmalarından kalkmalarına, giyinmelerinden yemek yemelerine kadar her şeyde MHP’nin temsilcisi olduğunu unutmadan dikkat etmelerini istiyoruz. Onları Meclis’e insanımıza hizmet etmeleri için gönderdik. İnsanlarımız hizmetten mutlu olmayacaklarsa en başında aday olmamalarını kendilerine iletmiştik. Hizmet etmek için önce insana aşık olman gerekiyor. Her ay onlarla birlikte toplantılar yapıyoruz. Meclis’te ne gibi çalışmalar yapıldığına dair bilgiler alıyoruz. İzmir’de muhalefet partisi olabiliriz ama kentin çıkarına uygun işlere de asla ‘Hayır!’ demeyiz. İyiye iyi, kötüye kötü deriz. Şehrin gelişmesine katkı sağlayacak hizmetlerin üretilmesine asla engel olmayız” diye konuştu.

ÜLKÜCÜ ARKADAŞLARIMIZI PARTİMİZE BEKLİYORUZ
MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin,3-4 Ağustos'ta olağanüstü kurultaya giden İYİ Parti’ye yaptığı çağrının hatırlatılması üzerine konuşan Başkan Şahin, “Genel Başkanımız, “Fiziken orada, fikren aramızda bulunan dava arkadaşlarımın müştereken karar alıp Milliyetçi Hareket Partisi’ne dönüşün tarihi sorumluluğunu yerine getirmeleri halisane ve samimi beklentimdir” demişti. Fiziken orada, fikren aramız olan varsa gelsinler. Ülkücülere kapımız her zaman açık. Her ülkücü zaten bir gün MHP’ye geri dönecektir. Hata yaptıklarını anlayacak ve gelecekler. Memleketin her bir zerresini çok önemsiyorum; aynı şekilde de ülkücüler de benim için çok önemlidir. Her ülkücünün elini sıkmaya, kapısına gitmeye, onlara kucak açmaya hazırım. Hiçbir ülkücüyü oturduğum yerden karşılamam. Ülkücü arkadaşlarımızı partimize bekliyoruz” diye konuştu.