GÜNDEME BAKIŞ- MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, kentin gündeminde yer alan su ve ulaşım zammı ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. MHP’li Şahin, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i Gündeme Bakış’a yaptığı, “Uzayın değil Türkiye’nin bir kentiyiz her şeye zam geldi” sözleri üzerinden eleştirdi.

''NASIL BİR PENCEREDEN BAKIYOR ÇOK MERAK EDİYORUZ''
Şahin, “Bizim nasıl değerlendirdiğimizi çok büyük bir önemini yok. Burada büyükşehir Belediye Başkanı’nın bunu nasıl değerlendirdiğine bakmak lazım. Büyükşehir Belediye Başkanı bu zammı; ‘uzayın değil, Türkiye’nin bir kentiyiz. Her şeye zam yapılıyor. Suya da ulaşıma da zam yapılıyor’ diye izah ediyor. Seçim öncesi ve pandemide verdiği sözleri yedi. Şimdi farklı bir izah yapıyor. Zamma açıklama şekli bu. Her şeyde olduğu gibi burada da ayrı bir pencereden bakıyor. Nasıl bir pencereden baktığını biz çok merak ediyoruz” dedi.

“YAPTIĞI TÜM ÇALIŞMALAR ART NİYETLİ”
“Yaptığı bütün çalışmaları yanlış, hatalı, eksik, art niyetli” diyen Şahin konuşmasını şu şekilde sürdürdü:
“Pazar açıyor adına Pagos yapıyor. Halkın baskın körfezde çalışacak vapurun adını Fetki Sekin koymak zorunda kaldı. Rengini mavi beyaz yani Yunan rengine boyadı. Türkiye’nin en fazla yerli üretim yapan çiftçi ilçesi Menemen’e Halk Pazarı kurdu. Menemen Türkiye’nin en büyük üretici pazarı kuruluyor. O da gidip buraya Halkın Bakkalı’nı kuruyor. Halkın pazarı buruda zaten var kardeşim! Halkın pazarını gidip başka yere kur. Tarımın, üretimin merkezini gidip halk pazarını kurmanın amacı nedir? Bütün bir çalışmaları art niyetli yapılıyor. Biz biliyoruz ki inşallah 2023’te Türk İzmir, vatansever İzmir, milli İzmir, Çakabey’in İzmir’i bunların hesabını soracak.”