GÜNDEME BAKIŞ – MHP birinci bölge ikinci sıradan parti teşkilatlarının ve İzmirlilerin yakından tanıdığı Selahattin Şahin’i aday gösterdi. Şahin’in ikinci sıradan adaylığı özellikle parti teşkilatlarından memnuniyet yarattı. Gündeme Bakış’ı ziyaret eden Şahin, 24 Haziran seçimleriyle ilgili çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

ÇALIŞMALARIMIZA BAŞLADIK
Şahin, seçim çalışmalarına başladıklarını belirterek, “İl başkanlığımız adaylarımızı kamuoyuna tanıttı. Biz de hemen ardından adaylar olarak çalışmalarımıza başladık. Ben bu seçimlerde partim için oy isteyeceğim. Cumhur ittifakı olarak Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. Birinci turda bu iş bitecek. MHP de güçlü bir şekilde meclisteki yerini alacaktır” dedi.

MHP’NİN VARLIK SEBEBİ TÜRK MİLLETİ VE TÜRKİYE CUMHURİYETİ!
MHP birinci bölge ikinci sıra adayı Selahattin Şahin, MHP geçmişten bugüne hep var olduğunu bundan sonra da var olacağını belirterek şunları söyledi: “MHP’nin varlık sebebi Türk milleti ve Türkiye Cumhuriyeti’dir.15 Temmuz hain darbe girişiminden sonra yeni bir dönem başladı. Burada iktidara birlikte Cumhurbaşkanlığı sistemini getiren genel başkanımız, liderimiz Devlet Bahçeli’dir. ‘15 Temmuz darbe girişi tiyatroydu’ diyen kendini bilmezler var! Bu doğru değil. Meclisi bombalayan pilotun açıklamaları ortada. Darbe olmadıysa milletin ve kamunun direnciyle olmadı. Tiyatroyla böyle bir şey olur mu?”



MHP HEP AYNI ÇİZGİSİNDE
MHP’nin hiçbir zaman çizgisinden sapmadığını vurgulayan Şahin, “Partimiz için siyasi değişiklik yaptı’ diyorlar. MHP hep aynı çizgisinde. MHP dün ne söylüyorsa bugün de aynı şeyi söylüyor. MHP zor günler için var. ‘Milliyetçiler nerede?’ diyorlar. Milliyetçiler taşın altına gövdesini koydu” dedi.

ADAYLARIMIZIN HEPSİ ÜLKÜCÜ, İZMİR’DEN EN İYİ SONUCU ALACAĞIZ!
Şahin, sözlerine şöyle devam etti; “Adaylarımız ülkücü hareketin içerisinden gelen isimler. Her biri tanınan, bilinen adaylar. Teşkilat adaylarını sahiplendi. Anlatılmayacak, anlaşılmayacak ortada hiçbir şey yok. Şahıslara takılmak doğru değil. Çünkü ülkemiz zor bir süreçten geçiyor. Biz Türkiye genelinde de İzmir’de iddialıyız. Bütün adaylarımız birbirinden yeterli. MHP’lileri İzmirliler biliyor. Adaylarımızı anlayacaklar, görecekler. MHP’nin İzmir’de güçlü olması, daha fazla milletvekiliyle mecliste olması ülkemizi ve İzmir için önemli. Çünkü bu yarış bitecek. Kimlere nasip olursa milletvekilliği, siyaseti bir kenara bırakıp İzmir’e ve İzmirlilere hizmet edeceğiz” dedi.