Özel bir radyo kanalının canlı yayınına konuk olan MHP İzmir İl Başkanı Karataş, Cumhur İttifakı’nda Türkiye’nin, Türk Milleti’nin huzuru ve güvenliği için buluşulduğuna dikkat çekti. Millet İttifakı adında birleşen diğer partilerin Türkiye’nin güvenliğine yönelik bir dertleri olmadığını belirten Karataş, “Adı dışında Milli hiçbir fikri, düşüncesi ve hareketi olmayan Millet İttifak’ın açıklamaları söylemleri son derece düşündürücüdür. Cumhur İttifakının bir mensubu olarak halkımızın üzerinde düşünmesini istediğimiz bir konu var. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurmuş olduğu CHP’nin, Devlet ve Cumhuriyeti bölerek yıkmaya çalışan terör örgütü uzantısının adayına tahliye talep etmesi ne kadar doğru ve tutarlı? CHP Atatürk’ün kurduğu parti olmaktan çıktı. Bunun yanı sıra misyonu ve vizyonu olmayan, alenen CHP’nin yavrusu konumunda olan İP’nin aynı söylem birliğinde bulunarak HDP’nin adayıyla seçime eşit şartlarda girmeyi istemesi, tahliye talep etmesinin arka planında ne bulunuyor? Bizim merak ettiğimiz bunlara bu ifadeleri söyleten gücün ne olduğunu bilmek. Türkiye’yi bölme adına elinden geleni ardına koymayan bu terör örgütüne yakınlaşmalarının nedeni nedir? Her iki partinin yaptığı bu ilkesizliklerin bedeli ağır olacak. İzmir halkının bu iki partiyi cezalandıracağından hiç şüphe duymuyorum” diye konuştu.

GELECEĞE ATILMIŞ İMZA
Halkın 3 gün sonra sandık başına giderek kararını yansıtacağını dile getiren Karataş, 24 Haziran seçimlerinin bu zamana kadar yapılan seçimlerden farklı olduğunu kaydetti. Cumhur İttifakı’nın ilk hedefinin Türkiye’ye sıkıntı yaratan terör gruplarını teker teker ortadan kaldırmak olarak açıklayan Karataş, sözlerine şöyle devam etti; Türkiye, ülkemiz, vatanımız, içeriden ve dışarıda varlığını sürdüren terör gruplarına karşı direncini gösterecek. İlk olarak Ülkemiz, terörle mücadelesini üst düzeyde sürdürecek. Devamında ekonomik meselelerde kapsamlı bir şekilde ele alınarak Türkiye, güvenli bir geleceğe kavuşturulacak. Milliyetçi Hareket Partisi’nin bu noktada Mecliste güçlü bir şekilde yer alması çok önemli. MHP’nin güçlü olması demek Türkiye’nin güçlü olması demek. MHP’nin güçlü olması demek geleceğe atılmış en güçlü imza demek.”

AYNAYA BAKMASI GEREKEN…
MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’i sert sözlerle eleştirdi. Karataş, “Şahsım ve partime ‘Önce aynaya baksınlar’ diye söyleyen CHP’nin İzmir İl Başkanı, biz aynaya bakıyoruz. MHP olarak Vatansever, Türk milletine sevdalı ve bunun uğruna binlerce şehit veren bir partiyiz. Çizgimizden asla taviz vermedik. Asıl CHP kendi Cumhurbaşkanı adaylarının henüz 3 ay önce partisi için söylediği “CHP işgal altındadır. CHP ne yazık ki CHP’liler tarafından yönetilmiyor. Bir an önce aslına geri dönmelidir” sözlerini dikkate alsınlar ve asıl onlar aynaya baksınlar. Kendilerini tekrar gözden geçirsinler ve kendi Cumhurbaşkanı adaylarının dediği gibi asıllarına dönsünler” diye konuştu.