Halime ERDOĞAN / GÜNDEME BAKIŞ – TBMM İYİ Parti Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu, Foça Belediyesi MHP’li Meclis Üyesi Osman Mert ve daha önce MHP’de siyaset yapan isimlerin yakasına İYİ Parti rozeti taktı.

MHP İZMİR İL BAŞKANI ŞAHİN’DEN TEPKİ

MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, MHP’den toplu istifanın söz konusu olmadığını vurguladı. İYİ Parti’ye, “Yalanı bırakın” diyerek seslenen MHP’li Şahin, “Yalanı bıraksınlar. Ben bu partiye 40 yıldır hizmet ediyorum. İP’e geçen bir isim 10 yıldır zaten CHP’de siyaset yapıyor. Sanki MHP’den geçmiş gibi algı yaratıyorlar. Diğerlerini de tanımıyorum. Ne zaman MHP’li olmuşlar. Ben bunları ne gördüm ne duydum. O kadar aciz duruma düşmüşlerki üç-beş kişinin partilerine katılmalarını sevinçle karşılamışlar. Kendilerine HDP PKK hizmetinde başarılar diliyorum” dedi.

MHP’li Şahin, Foça Belediye meclis Üyesi Ömer Güler’in ise partiden istifa etmediğini sözlerine ekledi. Güler sosyal medya hesabından, "MHP meclis üyeleği görevime devam etmekteyim. Teşkilatımın yanında ve emrindeyim" açıklamasında bulundu.