Önümüzdeki Pazar günü gerçekleştirilecek olan yerel seçimlere Cumhur İttifakı çatısı altında giren MHP’nin İzmir İl Başkanı Veysel Şahin AK Parti ile birlikte yürütülen ortak seçim çalışmalarını değerlendirdi. Şahin, Cumhur İttifakı’nın İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekçi için “bilgi, birikim ve kabiliyetleriyle kendini ispatlamış, bunu İzmir’e göstermiş, proje ve sunduğu çözümlerle İzmir’in ufkunu açacak bir başkan olacak. Otuz ilçemizde yaptığımız değerlendirmelerle bunu gördük. Kendisine olan teveccüh son derece yüksek. Cumhur İttifakı’nın belediyecilik anlayışı hem ilçelerimizde hem de Büyükşehirde İzmir’e çok büyük değer katacak” açıklamasında bulundu. 


CUMHUR İTTİFAKI DİP DALGASIYLA GELİYOR

Cumhur İttifakı’nın bütün Türkiye’de olduğu gibi İzmir’de de oy patlaması yaşayacağını söyleyen MHP İl Başkanı Şahin, “daha önce defalarca çok iddialı olduğumuzu söylemiştim. Zaman geçtikçe bu iddiam daha da pekişti. İzmirliler büyük bir değişim ve dönüşüm isteği içerisinde, biz buna dip dalgası diyoruz. İzmir İlgisizlikten, hizmet alamamaktan ve geri kalmışlıktan bıkmış durumda. Bir ilçeden bir ilçe giderken ulaşım zorluğu çeken, çöp, toplu taşım, otopark ve yeşilalan problemlerini yaşayan bir İzmir var ortada. Ama o İzmir artık Cumhur İttifakı’nın sunacağı hizmetleri bekliyor, o hizmetlere kavuşmak için gün sayıyor.”    


CEKET DEVRİ BİTTİ

CHP’nin İzmir’e karşı takındığı tavrı da eleştiren İl Başkanı Şahin, “İzmir’de ceketimizi koysak seçimi kazanırız, anlayışıyla hareket eden CHP’nin kendi adaylarını ceket gibi görmesi büyük bir garabet ve saygısızlıktır. Ne yani Tunç Soyer Ceket mi, Abdül Batur, Mustafa İduğ ceket mi? Adaylara bu bakış açısıyla yaklaşmak ne kadar doğru?  Gerçi Buca’da yapılanlar ortada, siyasi ilkesizlikleri ve insanları hiçe saydıkları ispatlandı. Çok kötü bir anlayış bu. İzmir bunu görüyor ve saygısızlığın farkında. Hemşehrilerimiz hem hizmet alamıyor hem de saygısızlık görüyor. Bu devir artık bitti.” Diye konuştu.


BÜYÜK DAYANIŞMA İLE ÇALIŞIYORUZ

Açıklamasında İzmir’deki Ülkücülere de teşekkür eden, MHP İzmir İl Başkanı Şahin, “Teşkilat mensuplarımızın hepsi Liderimizin emrinden milim sapmadan Cumhur İttifakının özüne uygun ve Türk Milletinin beka mücadele eden dava adamları olduğunu bir kez daha ispatladı. Türkiye Türk Milliyetçilerinin omuzlarında yükseliyor. Tarih bunun şahidi. Bu seçimlerde yeniden ispatı oldu. Hem AK Parti teşkilatları ile büyük bir uyum sergiledik hem de çok güçlü bir kampanya yürütüyoruz.  Sandıklarda son oy sayılıncaya. Tutanaklar elimize geçinceye kadar azim ve kararlılığımız; ahenk ve dayanışmamız devam edecek. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Şimdiden tüm teşkilatlarımı kutluyorum”


CUMHUR İTTİFAKI BÜYÜK BİR MUTABAKATTIR

“Liderimizin banisi olduğu bu ittifak inanıyorum ki millet hayatımızda büyük bir güç merkezi olmuştur. Bekamızı tehdit eden zillet odaklarının da korkusu olmuştur. Önümüzdeki günler bu gücün fiile dönüşerek Türk Milletine ve devletine hizmete dönüşeceğini herkes görecektir. Cumhur İttifakı büyük bir mutabakattır.” diyerek sözlerini tamamlayan MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin seçim çalışmaları dolayısıyla İzmir’in yarımada bölgesine hareket etti.