Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig takımlarımızdan Karşıyaka ve Buca Spor Koronavirüs salgını sebebiyle durdurulan müsabakalar dolayısıyla Antalya’da Play-Off mücadelesi oynayacaklar. TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele den Buca Spor Antalya'daki yarı final maçında 68 Aksaray Belediyespor'la karşılaşacak. Emir Hotels Arslan Zeki Demirci Spor Kompleksi'ndeki maç saat 22.00'de başlayacak. İzmir’in Play-Off’taki ikinci ekibi Karşıyaka ise 22 Temmuz Çarşamba günü Derince Belediye ile karşılaşacak. İzmirli futbol severleri yakından ilgilendiren bu iki maç ile ilgili olarak bir açıklama yapan MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, “sadece gözümüz kulağımız değil, gönlümüz de onlarla, başarılı olacaklarına ve İzmir’i en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyoruz” diyerek bir açıklama yaptı.

SADECE GÖZTEPE’YE KARDEŞ ŞART

İzmir’in çok yönlü ve çok büyük bir şehir olduğunu vurgulayan MHP İl Başkanı Şahin, “İzmir sahip olduğu kaynaklar bakımından değerlendirildiğinde sıçrama yapması gereken bir şehir. Sporda da öyle. İzmirliler olarak başarıya hasretiz, başarıya aşığız. Karşıyakamız be Bucamız’dan bu sebeple zafer bekliyoruz. Süper ligde Göztepe’mize kardeş takım şart. İzmir süper ligde bir değil dört beş takımla temsil edilmeli. O günlerin geleceğine inanıyorum. İzmir’de bu güç var.”

BÜTÜN İZMİR’İN DESTEĞE DAVET EDİYORUM

Başarının sırrı inanmaktır, diyerek açıklamasını sürdüren İl Başkanı Şahin “Biz takımlarımıza inanıyoruz, bütün hemşehrilerimizi de bu inanç etrafında desteğe davet ediyorum. Gönülden yapacağımız destek oyuncularımızın hepsine büyük güç verecektir. Biz gönlümüzle ve dualarımızla bu iki güzide ekibimizin yanındayız. Kazanacaklarına ve İzmir’e başarıyla döneceklerine inanıyoruz. Allah yardımcıları olsun.” İfadelerini kullandı.