MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla İzmir’den başlatılarak 132 Merkezde sürdürülen “Adım Adım 2023, İlçe ilçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları” İzmir’de beşinci hafta da devam ediyor. Toplantılarla ilgili konuşan İl Başkanı Veysel Şahin, “Genel Başkanımızın talimatlarıyla gerçekleştirilen toplantılarımız, partililerimizin ve bizlere gönülden bağlı hemşehrilerimizin yoğun ilgisiyle sürüyor. Bu Cumartesi günü Tire İlçe Teşkilatımızın ev sahipliğinde gerçekleştirilecek kahvaltılı toplantımız, öğleden sonra Beydağ, akşam da Selçuk İlçemizdeki toplantıyla devam edecek. Pazar günü ise Balçova İlçe teşkilatımız tarafından tertip edilen kahvaltılı toplantıdan sonra akşam da Menderes ilçemizdeki toplantıyı gerçekleştireceğiz. Dava arkadaşlarımızı bilgilendirmesi açısından son derece önemli olan bu toplantıların İzmir’de CHP ve zihniyetinin gerçek yüzünün görülmesi konusunda son derece önemli olduğunu görüyoruz. CHP İzmir’in bayraklaştırdığı milli değerlere ihanet eden bir siyasi partidir. Bu gerçeğin geniş kitlelere duyurulması açısından son derece önemli toplantılar geçekleştiriyoruz” dedi. 

MASADA CHP VAR!
Gerçekleştirilen toplantılarda ana konunun “zillete düşmüş, Atatürk ilkelerinden kopmuş, milli değerlerden vazgeçmiş ve siyasi emellerini müstevlilerin siyasi emelleriyle birleştirmiş CHP olduğunu da söyleyen İl Başkanı Şahin, “CHP’ye bir bakıyorsunuz yönünü ABD’ye, bir bakıyorsunuz AB’ye, bir bakıyorsunuz Çin’e ve bir bakıyorsunuz Rusya’ ya çeviriyor. Önce Türkiye, önce Türk Milleti diyemeyen bu zihniyet bölücülere prim vererek iktidara gelebileceğini sanıyor. CHP’yi ve başını çektiği zillet ittifakını İzmirli hemşehrilerimize anlatıyoruz. Toplantılarımızın asıl önemli noktası da işte burasıdır. Atatürk ilkelerini inkâr eden, üniter devlet yapımızı tehdit eden ve geleceğimizi küresel baronların tahakkümüne teslim etmeye çalışan işte bu CHP’dir.” ifadelerini kullandı.

İHANETİ GİZLEMİYOR
“CHP Lideri aklı sıra sosyal medyada emoji kullanarak şirin gözükmeye çalışıyor. Ama herkes biliyor ki CHP’nin emoji maskesi ihanetini gizlemiyor” diyerek sözlerini sürdüren MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, “Daha dün Türklüğün kadim şehri Diyarbakır’da söylediği sözleri de yaptığı eylemleri de bütün Türkiye gördü. Kılıçdaroğlu’nun ihanet, gaflet ve dalaletle dolu politikaları artık herkes tarafından biliniyor. Yozgat’ta başka, İzmir’de bir başka ve Diyarbakır’da bambaşka olduğunu artık cümle alem biliyor. Adım Adım 2023, İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları’ mızda da bu gerçekler masaya yatırılıyor”

DİVAN BAŞKANI PELİN YILIK
Toplantılarla ilgili açıklamalarını sürdüren İl Başkanı Şahin, “Genel Başkan Yardımcımız Dr. Pelin Yılık Hanımefendi’nin başkanlığını yürüteceği bu haftaki toplantılarımızın çok verimli geçeceğine inanıyoruz Toplantı Divanımızın kıymetli üyeleri iki İzmir milletvekilimiz de zaten meselelerimizin ve çalışmalarımızın içinde bulunuyorlar. MYK Üyemiz Sayın Gökhan Türkeş Öncel Bey de kıymetli çalışmalarıyla toplantımıza çok büyük katkı sağlayacaktır” açıklamasını yaptı.