Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla düzenlenen “Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları” İzmir’de bu hafta da sürecek. Gaziemir, Buca, Karabağlar ve Karşıyaka ilçelerinde gerçekleştirilecek olan toplantılara Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç, Genel Sekreter Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, İzmir Milletvekili Prof. Dr. Hasan Kalyoncu ve MYK Üyesi Doç. Dr. Turan Şahin katılacak. Heyet partililere Genel Merkez politikalarının, parti söylemlerinin ve Cumhur İttifakı’nın 2023 yılı hazırlıklılarını anlatacak.

TOPLANTILARA GENİŞ KATILIM
İlki İzmir Bayraklı’dan başlatılan toplantıların çok verimli geçtiğini söyleyen il başkanı Veysel Şahin, “Genel Başkanımız tarafından Bayraklı’dan başlatılmasını istediği faaliyetimiz, mensuplarımız tarafından büyük ilgiyle karşılandı. Teşkilat Başkanımız Sayın Prof. Dr. Semih Yalçın beyefendi ve kıymetli heyeti çok önemli konulara değinip, mensuplarımıza parti politikalarımız ile ilgili kıymetli bilgiler verdiler. İlk toplantılarımızın etkileri daha ilk haftadan görüldü. Teşkilatlarımızın ve tüm mensuplarımızın 2023 yolunda ortaya koydukları azim ve kararlılık, heyecan ve coşku partimize İzmir’de büyük bir ivme kazandıracak” ifadelerini kullandı.

DEVAM EDİYORUZ
Toplantıların bu hafta da süreceğini sözlerine ekleyen İl Başkanı Şahin, “İzmir’deki Türk Milliyetçileri olarak, bütün teşkilatlarımızla 2023 seçimlerine ve Cumhuriyetimizin yüzüncü yılına hazırız. “Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları” hepimizin çalışmalarına büyük katkı sağlıyor. İzmir’deki teşkilatlarımızın ve tüm mensuplarımızın 2023 yolunda azim ve kararlılıkla nöbette olduğunu görüyoruz. Bu toplantıların İzmir’deki Cumhur İttifakı çalışmalarına ivme kazandıracağına yürekten inanıyoruz” dedi.