GÜNDEME BAKIŞ - İzmir Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz günlerde İZDENİZ filosunu genişletmek için suya indirdiği ve önümüzdeki aylarda filoya katılacak arabalı feribotların adı için internet sitesi üzerinden anket başlattı. Ankette seçenek olarak Kadifekale, Pagos, Barış 35, Fazıl Say, Uğur Mumcu ve Nazım Hikmet seçenekleri sunuldu. Büyükşehir Belediyesi’nin web sitesinde, “Haydi İzmir! Seçimini yap, yeni gemilerin isimlerini sen belirle...İZDENİZ filosuna, bu yıl iki arabalı vapur daha katılıyor. Yeni gemilerin isim annesi ya da isim babası olmak istiyorsanız; 03/03/2020 akşamına kadar sürecek ankette oyunuzu kullanın. En çok oyu alacak iki tercih, yeni arabalı vapurlarımızın isimleri olacak” denildi.

MHP’Lİ ŞAHİN’DEN SOYER’E ÇAĞRI: "PAGOS DEĞİL FETHİ SEKİN OLSUN!" HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ!

MHP’Lİ ŞAHİN’DEN SOYER’E ÇAĞRI!
MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e çağrıda bulunarak, “Neden Pagos? Neden bir Rum ismi?  Pagos’un yerine seçeneklere şehit polis memurumuz Fethi Sekin’in ismi konsun. Bu seçenek İzmirlilere sunulsun. Vatandaşımız tercihini zaten yapacaktır. Bin yıllık Türk Şehri’nde Pagos ismi konusunda bu kadar ısrarcı olunmasıyla ne amaçlanıyor, bilmiyoruz” demişti.

TWİTTER ÇALIŞMASI! TÜRKİYE GÜNDEMİNDE!
MHP İzmir İl Başkanlığı, Twiter’da İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından isimlendirilecek arabalı vapurlar için “PagosDeğil FethiSekin” olsun etiketiyle çalışma yaptı. Kısa sürede binlerce kişi bu etiketle Tweet atarak İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e çağrıda bulundu. MHP İzmir İl Başkanlığı’nın bu çalışması Twiter’da Türkiye gündemine girdi.