Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren MHP’nin 2. Bölge Milletvekili Adayı Cumhur Bulut sivil toplum örgütleriyle ve üniversite öğrencileri ile bir araya geldi. Konuşmasında Türk Gençliğinin öneminden bahseden Bulut, “Ben Ülkü ocaklarında doğdum, ülkü ocaklarında oldum, ülkü ocaklarında yetiştim. Dünyanın en güçlü ve en caydırıcı sivil toplum örgütü olan ülkü ocakları Türk Milletinin dayanağı ve Türk Devleti’nin de güvencesidir. Günümüzde Atatürk yolunun tek kaynağıdır. Yolumuz Mustafa Kemal Atatürk yoludur. Türk Devletini yönetme günü artık sizlere gelmiştir” dedi.

“Türk Milletinin sırtına hançer saplamak”
Sohbet sırasında gençlerin sorularını da yanıtlayan Cumhur Bulut, MHP’den ayrılıp başka parti kuranları eleştirdi. Bulut, “1990 yılından bu yana Ülkücü kuruluşlar içerisinde görev yapıyorum. BBP ayrılığını yaşadım, ATP ayrılığını yaşadım, küskünlükleri ve yoldan sapanları da gördüm. Fakat son ayrılanlar kadar ileri gidenleri görmedim. Daha ilk seçimde bölücülüğün siyasi teşekkülü olan bir partinin eş başkanının hapisten tahliyesini istemek bu konuda zirve yapmaktır.  Bu istek Türk Milletinin sırtına hançer saplamaktır. ‘Demirtaş tahliye olsun’ demek, Fethi Sekin’e Fırat Yılmaz Çakıroğlu’na tüm şehitlerimize, gazilerimize ve onların yakınlarına hakaret etmektir, PKK’ya destek olmak demektir. Hiçbir Türk Milliyetçisi ve Türk vatandaşı bunu kabul etmez, tepkisini verir. Biz de her alan ve şartta tepkimizi dile getireceğiz” diyerek konuştu.

Devlette Bahçeli mührü var
Konuşmasında Türkiye Cumhuriyeti Devletinin hangi merhalelerden geçerek bu günlere geldiğine de yer veren Cumhur Bulut, sözlerini şöyle tamamladı; “Çok geriye gitmeyin, millet olarak yaşadıklarımıza şahit oldunuz. Türksüz bir anayasa hazırlanıyordu, ama şimdi Türk Milliyetçilerinin Lideri Sayın Bahçeli’nin vurduğu mühürle hazırlanan Anayasamız Türk Anayasasıdır. Terörün kaynağı Kandil’e Ayyıldızlı bayrağımız dikilmek üzeredir. Afrin ve Fırat Kalkanı Harekâtları yapılmıştır.  FETÖ’nün ve tüm terör örgütlerinin kökü kazınmak üzeredir. Gelecek bizimdir. Geleceği Türk Milliyetçileri inşa edecektir. Güçlü olunuz dik durunuz.”