Buca Kozağaç'daki dernek lokalinde MHP Buca İlçe Başkanı Bekir Arnavut ile birlikte dernek üyelerin tamamının katıldığı toplantıda seçim vaatlerini anlatıp destek isteyen Şahin'e hemşehrileri büyük ilgi gösterdi.

 

24 Haziran'daki seçimlerde, Milliyetçi Hareket Partisi'nin meclisteki temsil çoğunluğunu artırmanın, ülkenin düze çıkması açısından büyük önem taşıdığına dikkat çeken Şahin, "Bu seçimle birlikte ülke olarak zor bir süreçten geçiyoruz. Dış güçlerin ülkemiz üzerindeki oyunlarını bozma ve yeni Cumhurbaşkanlığı sistemi ile birlikte daha güçlü bir hükümet ve meclis için oyunuza talibiz. İçinde bulunduğumuz sıkıntılı süreç nedeniyle bu seçimde farklı görüşleri bir kenara bırakıp, birlik ve beraberlik için el ele verip, doğru tercih yapmak zorundayız" dedi. 

 

Özellikle son dönemde ülkemize döviz ve ekonomi üzerinden operasyonların yapıldığının altını çizen Selahattin Şahin, şöyle konuştu: "Tüm bu oyunlara karşı güçlü bir iktidara ihtiyaç var. İçimize sızan FETÖ'yle mücadeleden dolayı kamuda büyük boşluklar oldu. Yeniden yapılanmada söz sahibi olmak için Türk Cumhuriyeti'nin ve Türk milletinin varlık sebebi milliyetçi irade ve MHP'nin mecliste temsil çoğunluğunun artması zorunlu hale gelmiştir. Zaman, Cumhur ittifakı ile seçimlerde çok milletvekili çıkararak ülkenin bekaası için çalışma zamanı... Seçildiğimiz takdirde işimiz gücümüz bu millete hizmet olacak. Seçimler sonrası yeni dönemde Millet iradesi hakim olacak inşallah.”