Halil İbrahim GÜLER / GÜNDEME BAKIŞ- Menemen’de Serdar Aksoy, belediyeye yönelik yapılan “zimmet ve irtikap” operasyonu kapsamında tutuklanıp, görevden uzaklaştırılmasının ardından gözler belediyeyi yönetecek yeni isme çevrildi. Meclis toplantısında yapılan seçim nefes kesen anlara sahne oldu CHP’li Meclis üyesi Deniz Karakurt ile Aydın Pehlivan sandıkta yarıştı. 4 tur yapılan seçimde adayların eşit oy alması sonucu yeni grup başkanvekili kura ile belirlendi. Kurada sevinen taraf CHP’li Karakurt oldu. 

ÜÇÜNCÜ OYLAMA FLAŞ GELİŞME YAŞANDI 
Tüm turlarda CHP’li Karakurt ile Pehlivan yarışırken, üçüncü turda beklenmedik bir gelişme yaşandı. CHP yönetimin yeni grup başkanvekilini adayını belirleme sürecinde adaylık için ismi geçen CHP’li Ali Aydın’ın oy pusulasında ismi yer aldı. Bu durum CHP’liler tarafından şaşkınlıkla karşılandı.

PARTİLİLİĞİME YAKIŞMAZ
Konuyla ilgili GÜNDEME BAKIŞ'a açıklama yapan CHP’li Aydın, “Benim kendime oy atma gibi bir şey söz konusu olamaz. Bu benim partililiğime yakışmaz. Böyle bir hamle yaparak beni hedef göstermeleri hiç hoş değil. Deniz Hanım’ın her zaman yanındayız. Destek vermeye devam edeceğiz” diye konuştu.