Halil İbrahim GÜLER/ GÜNDEME BAKIŞ- Memleket Hareketi’nin kurucular kurulunda yer alan CHP İzmir İl eski Başkan Yardımcısı Cüneyt Oğuz,  izleyecekleri yol haritası ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Oğuz, “Biz bölen değil, birleştireniz. Biz 83 milyonu kucaklama için yola çıktık. 50+1 alarak iktidar olup, Türkiye’deki bu çarpık yapıyı düzeltmek için yola çıktık. Zaman içinde Memleket Hareketi çığ gibi büyüyüp kitleleri saracak ve insanlara umut olacaktır” dedi.

İZMİR’DE ÖN GÖRÜŞMELER YAPIYORUZ
İzmir’de saha çalışmalarını sürdürdüklerini vurgulayan Oğuz, şunları söyledi:
“Resmi olarak partimizin kurup, genel merkez yapılandırmasını oluşturacağız. Daha sonra da örgütlenmesini oluşturacağız. Şuanda İzmir’de nabız tutuyoruz. Arkadaşlarımızla ön görüşmeler yapıyoruz. Şehrimiz, Memleket Hareketi içinde de en önemli seçim bölgelerinden bir tanesidir. İzmir’de de önemli işlerin altına imza atacağız.”

İSTİFA AÇIKLAMASI
CHP’den istifa konusunda da açıklamalarda bulunan Oğuz, “Muharrem Bey liderimiz olarak istifa gerekçelerini detaylı olarak kamuoyu ile paylaştı. Onun düşünceleri doğrultusunda biz de kurucular kurulunun kurmayları olarak önümüzdeki günlerde gereğini yapacağız” diye konuştu.