GÜNDEME BAKIŞ – Kızılay Ege Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Gökay Gök’ün, iki hafta yetecek kadar kan stoklarının açıklamasının ardından Çiği Belediyesi ve İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı harekete geçti.

HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERMEYE HAZIRIZ!
Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, büyük bir duyarlılık örneği gösterdi. Gümrükçü, tüm hemşerilerini kan vermeye davet ederek, “Çiğli Belediyesi olarak Kızılay’a destek için her türlü desteği vermeye hazırız. Yurttaşlarımızı Kan vermeye davet ediyorum” dedi.

KIRKPINAR’DAN TEŞKİLATA TALİMAT!
İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar’dan parti teşkilata kan verme çağrısı geldi. Kırkpınar, tüm ilçelere bu konuda gereğinin yapılması konusunda talimat gönderdi. Kırkpınar, “İzmir’deki Kızılay Kan Merkezi’nin kan stoğunun azaldığını öğrendik. Kan vermek hepimizin yurttaşlık görevi. Bu görevimizi yerine getirelim” dedi.  

BORNOVA BELEDİYESİ'NDEN DE DESTEK!
Bornova Belediyesi de Bornovalıları kan vermeye davet etti. Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, "Kan acil değil, sürekli ihtiyaçtır. Haydi Bornova, Kan kardeş olalım! Hastane stoklarında kan azalmış, destek olmalıyız" dedi.