GÜNDEME BAKIŞ – İzmir’de geçtiğimiz hafta meydana gelen sel felaketi Güzelyalı’daki esnafı da vurdu. Birçok esnafın ekmek teknesi su altında kaldı. Büyükşehir ve Konak Belediyesi ekipleri selden sonra esnafın yardımına koştu.

CHP LİDERİ ZİYARET ETTİ
Dün İzmir’e gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, esnafı ziyaret etti. Geçmiş olsun dileklerini ileterek belediyelerin her türlü desteği kendilerine vereceğini söyledi. Bir kadın esnaf Kılıçdaroğlu’na, “Alt yapımızda büyük sıkıntı var. Bir yağmur yağıyor yollar su oluyor. Altyapı İzmir’de bitik. Esnaf olarak canım yandı. Sizlerden rica ediyorum. 35 yıldır CHP var burada. Lütfen bu alt yapıyı düzeltin. Sadece benim canım yanmadı. 2 hafta önce başka yerde oldu. Alt yapıya ağırlık verin, düzelmesi lazım” dedi. Kılıçdaroğlu da ellerinden gelen desteği vereceklerini ifade etti. Bu konuşma AK Partililer tarafından sosyal medyada paylaşıldı. AK Partililer, “İşte İzmir’in hali” yorumunda bulundu.

AYNI ESNAFIN DİĞER SÖZLERİNİ CHP’LİLER PAYLAŞTI
Aynı esnafın Kılıçdaroğlu’na söylediği, “Dükkanım yerle bir oldu. Su doldu. Hiçbir şey kalmadı. 3 senedir ekonomi zaten berbart. İşlerle uğraşırken bir de bunlarla boğuşuyoruz. İzmirli olarak belediyeye güveniyoruz” sözleri de CHP’liler tarafından sosyal medyada paylaşıldı.