Halil İbrahim GÜLER / GÜNDEME BAKIŞ – CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 21-23 Kasım tarihleri arasında İzmir’de gerçekleştirilecek belediye başkanları çalıştayına katılacak. CHP lideri Karabağlar Belediyesi tarafından yapımı tarafından yurdun ve Büyükşehir Belediyesi’nin Harmandalı Çöp Depolama Alanındaki elektrik tesisinin açılış kurdelelerini kesecek.

CHP İZMİR BU İKİ İDDİAYI KONUŞUYOR! KILIÇDAROĞLU 'O' GÖRÜŞMEDE NE DEDİ?

LİDERLE GÖRÜŞECEKLER!
CHP İzmir’de delege seçimlerinde yaşanan tartışmaların alevlendiği şu günlerde 7-8 ilçe başkanı CHP lideriyle ile toplu olarak görüşeceği öğrenildi. İlçe başkanları belediye başkanlarının ve bazı bürokratların seçime müdahale ettiğini öne sürerek bu isimleri CHP liderine şikayet edecekleri ifade edildi.   

KILIÇDAROĞLU’NUN İZMiR PROGRAMINDA FLAŞ DEĞiŞiKLiK

İSİM SÖYLEYECEK Mİ?
İl başkanlığı için “uzlaşı adayı” tartışmaları devam ederken son çalıştayda belediye başkanlarına, “İllerde uzlaşı adayını arayacağız” diyen Kılıçdaroğlu’nun İzmir çalıştayında bu konuda bir mesaj verip vermeyeceği merak konusu… İzmir’deki partililerin il kongresine yönelik Kılıçdaroğlu’na “kimi aday olarak görmek istiyorsunuz?” diye sorması bekleniyor.