Halil İbrahim GÜLER / GÜNDEME BAKIŞ – CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Karabağlar’daki yurt açılışın ardından İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i ziyaret etti, hayırlı olsun dileklerini iletti.

TÜRKİYE’DEKİ DEĞİŞİMİN ÖNÜNÜ AÇTIĞI İÇİN KENDİSİNE MİNNETTARIZ

Soyer, “eçimlerden sonra genel başkanımızın ziyareti nedeniyle gurur duyuyoruz. Hem güç hem moral buluyoruz. Türkiye’deki büyük değişimin önüne açtığı için kendisine minnettarız. İzmir olarak sevgi ve saygıyla kucaklıyoruz. Onun gösterdiği göreve layık olmak için can başla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.  

BAŞARILI BİR PERFORMAN GÖSTERECEĞİNE YÜREKTEN İNANIYORUM

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise, “Yarın belediye başkanlarımızla toplantı yapacağız. Seçimlerden sonra yapacağımız ikinci toplantı. Toplantıda belediye başkanlarımıza geçen süre içerisinde yaptıkları çalışmalar, karşılaştıkları sorunlar, sorunlara yönelik çözümler konusunu kendilerinden değerlendireceğiz. Bir önceki belediye başkanımızda olduğu gibi başarılı bir performans göstereceğine yürekten inanıyorum. Bütün belediye başkanlarıyla sıcak, uyum içerisinde güzel bir çalışma var. Bu çalışmanın aynı şekilde devam edeceğine inanıyorum” dedi.  

ESPRİ YAPTI
Kılıçdaroğlu, konuşmasının ardından Soyer’e, “Bakalım belediye başkanımız bize ne ısmarlayacak” diye espri yaptı. Kılıçdaroğlu, görevlilerden çay istedi.

SEYYAR MAKAM ARACINDA BRİFİNG ALDI!
CHP lideri, ziyaretin ardından Büyükşehir Belediyesi önünde bekleyen Soyer'in geçtiğimiz aylarda hayata geçirdiği, "Seyyar makam" aracını inceledi. CHP lideri, yapılan çalışmalarla ilgili Büyükşehir Belediye Başkanı'ndan kısa bir brifing aldı.