Halil İbrahim GÜLER / GÜNDEME BAKIŞ – 31 Mart yerel seçimlerinin ardından CHP’li İstanbul ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanları meclis toplantıları belediyelerin ve kendi hesaplarından canlı yayınlamıştı. Toplantıları, milyonlarca kişi seyretmişti.

KILIÇDAROĞLU: CANLI YAYINLAYIN
Bugün belediye başkanlarıyla Ankara’da bir araya gelen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, tüm belediyelerin meclis toplantılarını canlı yayınlamasını isteyerek, “Projeniz, halkın yararına ve rakip partililer tarafından engelleniyorsa bunu herkes görmeli. Kimin doğru kimin yanlış yaptığını herkes görmeli. Belediye toplantısı geniş kitlelere yayınlanması çok önemli” dedi.

KİMLER MECLİSLERİ CANLI YAYIN YAPIYOR
Gündeme Bakış 31 Mart yerel seçimlerinden sonra meclis toplantılarını sosyal medyadan canlı yayınlayan belediyeleri mercek altına aldı. Buna göre; İzmir Büyükşehir, Urla, Menemen, Karşıyaka ve Güzelbahçe Belediyeleri meclis toplantılarını canlı yayınlıyor.

CHP’li olan Konak, Buca, Bornova, Çiğli, Dikili, Balçova, Narlıdere, Çeşme, Bayraklı, Beydağ, Foça, Gaziemir, Karabağlar, Karaburun, Menderes, Ödemiş, Seferihisar, Selçuk belediye başkanlarının bu konuda ne yapacakları merak konusu…