GÜNDEME BAKIŞ - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, saat 16.20’da Adnan Menderes Havalimanı’na geldi. CHP liderini; CHP Genel Başkan Yardımcıları Seyit Torun, Tuncay Özkan, Veli Ağbaba, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Buğra Gökçe, eski Bakan Yaşar Okuyan, CHP İzmir Milletvekilleri, ilçe ve belediye başkanları ile çok sayıda partili karşıladı.

AÇILIŞ YAPACAK
Kılıçdaroğlu, saat 17.00’da Karabağlar Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Atatürk Yükseköğretim Kız Öğrenci Yurdu’nun açılışını gerçekleştirecek. Ardından da İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i makamında ziyaret edecek.

BELEDİYE BAŞKANLARI ÇALIŞTAYI
Kılıçdaroğlu; bugün, Cuma ve Cumartesi günü Kaya Termal Otel’de belediye başkanları çalıştayına katılacak. Çalıştaya 252 belde, il,  ilçe ve büyükşehir belediye başkanının katılacak.


CUMARTESİ GÜNÜ AÇILIŞA KATILACAK
CHP lideri cumartesi günü saat 17.00’da Büyükşehir Belediyesi tarafından Harmandalı’da yapımı tamamlanan çöpten elektrik üretecek enerji tesisinin açılışını gerçekleştirdikten sonra kentten ayrılacak.