Divanın oluşturulmasının ardından katılımcılara hitap eden İlçe Başkanı Mehmet Ali Demirtaş, yarın seçim olacak şekilde sahada olduklarını ve çalışmalarına devam ettiklerini söyledi. Demirtaş, “AK Parti teşkilatı olarak hem ülkemize hem de Kemalpaşa’mıza hizmete devam ediyor, her daim hemşehrilerimizle el ele gönül gönüle olmaya özen gösteriyoruz. Meclis Üyelerimiz, Kadın Kollarımız, Gençlik Kollarımız ve teşkilatımız ile birlikte hem saha çalışmalarına ağırlık veriyor, hem de her türlü sosyal, kültürel, ekonomik, istihdam ve ekonomik ve soyla destek açısından milletimizle bir ve beraber olmaya özen gösteriyoruz. Bu anlamda saha çalışmalarımızla her daim vatandaşlarımızı ziyaret ediyor, talep ve isteklerini yerine getiriyoruz. Devletimiz ile milletimiz arasında bir nevi köprü görevi üstlenerek, hizmetlerin vatandaşlarımıza daha çabuk ulaşmasına imkan sağlıyoruz. Siyasette bize oy veren vermeyen herkesle kucaklaşıyor, Mevlana, Yunus Emre gibi olmaya gayret gösteriyoruz. Her gönle girmeye çalışıyoruz. Kurulduğu günden bugüne kadar birçok değişim yaşadık, ama değişmeyen tek şey AK Parti anlayışı, halka hizmet anlayışıdır” ifadelerini kullandı.

AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar ise, AK Parti Kemalpaşa teşkilatının bir araya geldiği Danışma Meclisi toplantılarının, aynı zamanda bir dava etrafında birleşmiş, Türkiye’yi maddi ve manevi olarak hak ettiği noktalara taşımayı amaçlayan insanların buluşması olduğunu söyledi. Kırkpınar, Kemalpaşa ilçe teşkilatının her kademesinde görev yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Danışma Meclisleri çok önemli. Teşkilat mensuplarının bilgilenmesini sağlıyor. Teşkilat içi iletişimimiz çok güzel bir noktada. Mahallelerden ilçeye, ilçelerden ile oradan da merkeze ulaşan bir ilişkimiz var. Böylece tüm meseleler iletilip çözülme imkanına sahip oluyor. Bu iletişim ve samimiyetimizin artarak devam etmesini diliyorum” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından toplantı Kemalpaşa ilçe teşkilatının çalışmalarının yer aldığı sinevizyon gösterimi ile son buldu.