GÜNDEME BAKIŞ – Delege seçimlerinde yaşanan tartışmalarla gündeme gelen CHP Karşıyaka’da seçim heyecanı yaşanıyor. Mavi liste platformunda birlikte hareket eden ancak daha sonra ayrışan Serdar Koç ile Serdar Yavaşoğlu ilçe başkanı olabilmek için yarışacak.

TUGAY, KOÇ’U DESTEKLİYOR
Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, yıllarca Karşıyaka’da siyaset yapan Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Mustafa Özuslu, İl Başkan Yardımcısı Sadrettin Coşkuner, İl Kadın Kolları Başkanı Nurşen Balcı gibi isimler Koç’u destekliyor.

BEYAZ LİSTENİN TERCİHİ BELLİ OLDU İDDİASI
CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım, İl Başkan Yardımcısı Adnan Alabay, İl eski Başkan Yardımcısı Barış Erel’in başını çektiği partililer geçtiğimiz gün bir araya geldi. Ekip, seçimlerde Yavaşoğlu’nu destekleme kararı aldığı iddia edildi.

YILDIRIM'DAN AÇIKLAMA : TARAFSIZ KALACAĞIM AMA...
CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırm, kongrede tarafsız kalacağını söyledi. Yıldırım, "Kongre öncesi bir tavır almayacağım. Tarafsız bir ilçe başkanı olarak hareket edeceğim. Listeleri elime aldıktan sonra bugüne kadar sureçte zarar verdiğini düşündüğüm, kadın ve gençlik kollarının görevden alınmasına sebebiyet veren kişiler üzerinden karar vereceğim" dedi.