GÜNDEME BAKIŞ – CHP’de Bayraklı adayının kimin olacağı hala netlik kazanmadı. Geçtiğimiz pazar günü MYK’dan Bayraklı için Karşıyaka eski Belediye Başkanı Cevat Durak’ın ismi çıkmış ancak Durak ismi PM’den geçmemişti.

ANKARA’YA GİTTİLER!
Cumartesi günü gerçekleşecek PM öncesi Bayraklı’dan çok sayıda partini CHP genel merkezine gitti. Gidenler arasında ilçe yöneticileri, meclis üyeleri, kadın kolları üyeleri ile bazı dernek üyeleri de yer aldı.

BEKLEYİŞ SÜRÜYOR
Son PM’de adayı belirlenmeyen iki ilçeden biri olan Bayraklı’da, Hasan Karabağ’ın iki dönemdir başarılı çalışmalara imza attığını belirten partililer, Karabağ’ın yeniden aday gösterilmesini istedi. “Hasan Karabağsız Bayraklı olmaz”, “Bayraklı için Hasan Karabağ” pankartları açan partililer, İzmir Marşı söyledi. Partililer daha sonra davul zurna eşliğinde halay çekip seslerini duyurmaya çalıştı. Partililerin genel merkez önünde bekleyişi sürüyor.

GENEL BAŞKAN YARDIMCISI KAYALAR, “TALEBİNİZİ ALIYORUM”
Bunun üzerine vatandaşların yanına gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kayalar, yaptığı kısa açıklamada, “Genel başkan ve 19 genel başkan yardımcısını temsilen yanınıza geldim. Ben Hasan Başkanı seviyorum. Kendisi değerli bir başkanımız. Kulaklarımız sizleri duyuyor ve taleplerinizi alıyorum. Gerekli mercilere de bu talebinizi ileteceğim. İlçe ve il başkanlığı nezdinde de talep oluşturulsun biz de Cumartesi günkü Parti Meclisi toplantısında gerekli işlemleri yapalım ” dedi.