GÜNDEME BAKIŞ - Gelecek Partisi, sosyal medyadan yaptığı bir açıklamayla Parti Yönetim Kurulu (PYK) toplantısında alınan bir kararla, İzmir İl Başkanı ve İl Yönetim Kurulu'nun görevden el çektirildiğini duyurdu. Açıklamada, "Genel Merkezimizde yapılan Parti Yönetim Kurulu (PYK) toplantısında İzmir İl Başkanı ve İl Yönetim Kurulunun görevden el çektirilmesine karar verilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" denildi.

İSTİFA EDECEĞİZ DEMİŞTİ!
Konuyla ilgili dün açıklama yapan İl Başkanı Cüneyt İşçilik,  “Daha istifa etmedim, edeceğim. Bize ve yönetimimize bazı haksızlıklar yapıldı. Zaten yönetimim bana istifalarını sunmuştu. İl binamızda yapacağımız açıklama ile gerekçelerimizi tek tek açıklayacağız” demişti.

İZMİR’DE BİR YILDA 3 BAŞKAN GİTTİ
Davutoğlu’nun liderliğinde geçtiğimiz Ocak ayında kurulan partide İzmir teşkilatında krizler yaşanmaya devam ediyor. Partinin kurucu İl Başkanı olan Cem Kavur, sağlık nedenleri nedeniyle istifa etmişti. Kavur’un yerine Serhat Mustafa Şener atandı. Üç ay önce yapılan Cüneyt İşçilik de görevine son vereceğini duyurdu.